Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teflon666 2015-11-13, 22:28 1
czy jakiś tutejszy ekspert mógłby polecić jakiś dobry sprzęt tej klasy do takiego chmurzastego e-palenia, najlepiej jakimś linkiem do alledrogo lub sklepu internetowego? Teraz tyle tego na rynku że ciężko się połapać co dobre a co chiński szajs. Thank you from the mountain
Zgłoś
KrisCFC 2015-11-13, 22:40 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KaczyGlina 2015-11-14, 0:10 1
Teflon666

Aktualnie zajebisty choc drogi sprzet to Joyetech EVIC VTC MINI 75W + Aspire Triton 2 .
Smiało na dedykowanych grzałkach puscisz takie chmury jak na filmie a jak będzie Ci mało to zawsze do tego setu mozesz kupic baze do samodzielnego kręcenia grzałek . Wg mnie wszystko powyzej 75W na początek to za duzo i zbędne .
Jak chcesz cos taniego co puszcza zajebsite chmury a nie ma za duzo bajerow to kup MILD Wave - dzisiaj wszedl do sprzedaży .
Zgłoś
Sharsh 2015-11-14, 0:57
Kolo jest może i dobry ale jako że wszystko w tym filmiku jest reklamą tego liquidu piwa nie będzie. A wapowanie to super sprawa szczególnie dla palących analogi. Sam zauważyłem, że moja kondycja jest o wiele lepsza niż kiedy paliłem zwykłe (brak zadyszki), masa kasy zostaje w portfelu miesięcznie i mało kto się uskarża kiedy "kopci" się to w towarzystwie czy w pomieszczeniu. Porada dla początkujących, nie kupujcie zestawów! Kupcie osobno baterię, parownik i ładowarkę to zaoszczędzicie kilkadziesiąt złotych a jeśli boicie się sami składać taką fajkę to poświęćcie 30 minut żeby sprzedawca wam wytłumaczył co i jak i pomógł dobrać zgrane i tanie połączenie na początek. Wapuję jak głupi kiedy mogę i miesięcznie idą max 2 grzałki po 9,90zł (na początku idzie więcej bo trzeba wyczuć jak ich nie przepalać) i około 40-50 ml liquidu co jest ceną do 50 zł (jadę na tych tańszych, ciut rzadszych w konsystencji). To daje max 70zł miesięcznie jarając e-szluga jak smok... No i gęsta para imitująca dym, lepsza niż z sheeshy w sam raz kiedy mam ochotę się pobawić kółeczkami! Jeśli jesteś zainteresowany to gorąco polecam chociaż spróbować
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-15, 0:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2015-11-15, 14:13
Zgłoś
timekr1 2015-11-15, 18:11
Paliłem Mild'a i Volish'a, ale takiej chmury nigdy nie miałem. Po pierwsze: trzeba się tym zaciągać jak shishą (od razu do płuc) czy jak zwykłym analogiem (dym do ust, a potem z powietrzem do płuc)?
Zgłoś
fun88 2015-11-15, 18:21
Zgłoś
y4ck 2015-11-15, 18:30 3
Chłopak z brodą umie lepiej
Zgłoś
Satanek328 2015-11-16, 4:52
@timekr1 do tego trzeba mieć troszkę lepszy sprzęt a liquid to przynajmniej 70% gliceryny i zaciąga się do płuc

Teflon666 napisał/a:

czy jakiś tutejszy ekspert mógłby polecić jakiś dobry sprzęt tej klasy do takiego chmurzastego e-palenia, najlepiej jakimś linkiem do alledrogo lub sklepu internetowego? Teraz tyle tego na rynku że ciężko się połapać co dobre a co chiński szajs. Thank you from the mountain

ja polecam x-cube 2 dużo mocy (po update 180W) wygodni i całkiem tani

i do tego TFV4 niby tank ale chmura potężne albo jakiś driper ale to już wedle uznania
Zgłoś
Motorider121 2015-11-16, 10:00 1
Zgłoś
Satanek328 2015-11-16, 15:44
Motorider121 napisał/a:

PS: te sztuczki z dymem to góra tydzień nauki

Te sztuczki do jest pół roku albo i więcej nauki bo kółka wydają sie łatwe ale żeby opanować to w takim stopniu jak on czy inny jemu podobni to trzeba wiele ćwiczyć
Zgłoś
Motorider121 2015-11-16, 17:48
Satanek328 napisał/a:

Te sztuczki do jest pół roku albo i więcej nauki bo kółka wydają sie łatwe ale żeby opanować to w takim stopniu jak on czy inny jemu podobni to trzeba wiele ćwiczyć

Ćwiczyłem jak mi się chciało, a sztuczki z dymem wychodziły mi już całkiem nieźle. No i nie mogłem zbyt intensywnie ćwiczyć, bo przy takiej ilości dymu nawet 6mg może doprowadzić do porzygu
(e-paliłem przez jakieś 2 lata, vapowałem przez około pól roku)
Zgłoś
Satanek328 2015-11-16, 18:48
Motorider121 napisał/a:

Ćwiczyłem jak mi się chciało, a sztuczki z dymem wychodziły mi już całkiem nieźle. No i nie mogłem zbyt intensywnie ćwiczyć, bo przy takiej ilości dymu nawet 6mg może doprowadzić do porzygu
(e-paliłem przez jakieś 2 lata, vapowałem przez około pól roku)

Ja wapuje już ponad rok i kółka jak kółka wychodzą ale nie takimi seriami jak oni czy te "meduzy" jednak to kółko musi być idealne żeby wpuszczając w nie dym nie rozleciało się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem