👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy jakiś tutejszy ekspert mógłby polecić jakiś dobry sprzęt tej klasy do takiego chmurzastego e-palenia, najlepiej jakimś linkiem do alledrogo lub sklepu internetowego? Teraz tyle tego na rynku że ciężko się połapać co dobre a co chiński szajs. Thank you from the mountain

Teflon666
Aktualnie zajebisty choc drogi sprzet to Joyetech EVIC VTC MINI 75W + Aspire Triton 2 .
Smiało na dedykowanych grzałkach puscisz takie chmury jak na filmie a jak będzie Ci mało to zawsze do tego setu mozesz kupic baze do samodzielnego kręcenia grzałek . Wg mnie wszystko powyzej 75W na początek to za duzo i zbędne .
Jak chcesz cos taniego co puszcza zajebsite chmury a nie ma za duzo bajerow to kup MILD Wave - dzisiaj wszedl do sprzedaży .
Aktualnie zajebisty choc drogi sprzet to Joyetech EVIC VTC MINI 75W + Aspire Triton 2 .
Smiało na dedykowanych grzałkach puscisz takie chmury jak na filmie a jak będzie Ci mało to zawsze do tego setu mozesz kupic baze do samodzielnego kręcenia grzałek . Wg mnie wszystko powyzej 75W na początek to za duzo i zbędne .
Jak chcesz cos taniego co puszcza zajebsite chmury a nie ma za duzo bajerow to kup MILD Wave - dzisiaj wszedl do sprzedaży .
Kolo jest może i dobry ale jako że wszystko w tym filmiku jest reklamą tego liquidu piwa nie będzie. A wapowanie to super sprawa szczególnie dla palących analogi. Sam zauważyłem, że moja kondycja jest o wiele lepsza niż kiedy paliłem zwykłe (brak zadyszki), masa kasy zostaje w portfelu miesięcznie i mało kto się uskarża kiedy "kopci" się to w towarzystwie czy w pomieszczeniu. Porada dla początkujących, nie kupujcie zestawów! Kupcie osobno baterię, parownik i ładowarkę to zaoszczędzicie kilkadziesiąt złotych a jeśli boicie się sami składać taką fajkę to poświęćcie 30 minut żeby sprzedawca wam wytłumaczył co i jak i pomógł dobrać zgrane i tanie połączenie na początek. Wapuję jak głupi kiedy mogę i miesięcznie idą max 2 grzałki po 9,90zł (na początku idzie więcej bo trzeba wyczuć jak ich nie przepalać) i około 40-50 ml liquidu co jest ceną do 50 zł (jadę na tych tańszych, ciut rzadszych w konsystencji). To daje max 70zł miesięcznie jarając e-szluga jak smok... No i gęsta para imitująca dym, lepsza niż z sheeshy w sam raz kiedy mam ochotę się pobawić kółeczkami! Jeśli jesteś zainteresowany to gorąco polecam chociaż spróbować

Paliłem Mild'a i Volish'a, ale takiej chmury nigdy nie miałem. Po pierwsze: trzeba się tym zaciągać jak shishą (od razu do płuc) czy jak zwykłym analogiem (dym do ust, a potem z powietrzem do płuc)?
@timekr1 do tego trzeba mieć troszkę lepszy sprzęt a liquid to przynajmniej 70% gliceryny i zaciąga się do płuc
ja polecam x-cube 2 dużo mocy (po update 180W) wygodni i całkiem tani
i do tego TFV4 niby tank ale chmura potężne albo jakiś driper ale to już wedle uznania
Teflon666 napisał/a:
czy jakiś tutejszy ekspert mógłby polecić jakiś dobry sprzęt tej klasy do takiego chmurzastego e-palenia, najlepiej jakimś linkiem do alledrogo lub sklepu internetowego? Teraz tyle tego na rynku że ciężko się połapać co dobre a co chiński szajs. Thank you from the mountain
![]()
ja polecam x-cube 2 dużo mocy (po update 180W) wygodni i całkiem tani
i do tego TFV4 niby tank ale chmura potężne albo jakiś driper ale to już wedle uznania
Motorider121 napisał/a:
PS: te sztuczki z dymem to góra tydzień nauki![]()
Te sztuczki do jest pół roku albo i więcej nauki bo kółka wydają sie łatwe ale żeby opanować to w takim stopniu jak on czy inny jemu podobni to trzeba wiele ćwiczyć
Satanek328 napisał/a:
Te sztuczki do jest pół roku albo i więcej nauki bo kółka wydają sie łatwe ale żeby opanować to w takim stopniu jak on czy inny jemu podobni to trzeba wiele ćwiczyć
Ćwiczyłem jak mi się chciało, a sztuczki z dymem wychodziły mi już całkiem nieźle. No i nie mogłem zbyt intensywnie ćwiczyć, bo przy takiej ilości dymu nawet 6mg może doprowadzić do porzygu

(e-paliłem przez jakieś 2 lata, vapowałem przez około pól roku)
Motorider121 napisał/a:
Ćwiczyłem jak mi się chciało, a sztuczki z dymem wychodziły mi już całkiem nieźle. No i nie mogłem zbyt intensywnie ćwiczyć, bo przy takiej ilości dymu nawet 6mg może doprowadzić do porzygu![]()
(e-paliłem przez jakieś 2 lata, vapowałem przez około pól roku)
Ja wapuje już ponad rok i kółka jak kółka wychodzą ale nie takimi seriami jak oni czy te "meduzy" jednak to kółko musi być idealne żeby wpuszczając w nie dym nie rozleciało się
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie