👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że jak to na sadisticu, "wyciągarka" miła coś twardego i długiego i to on jej pociągnął z impetem......

No i przeleciał, a ta wyciągarka to niezła szprycha musi być jak na nią kolesie z paralotni się rzucają

Gdzie się tacy ludzie wytwarzają, że w najciekawszym momencie kamera w dół?

Heheh, nie na wyciągarkę!!!! Przeleceeee. To mi się skojarzyło z " Weszłem, nie weszłeś, weszłem. Jestem hardkorem"
Ostatnie słowo prawdziwego Polaka przed epickim jebnięciem- prawie zawsze to samo

przelece
Dariusz - pewny siebie chop!
@@@szymek
Tam powinno byc
'ostatnie slowa kapitana : przelecę!!'
@@@@

Dariusz - pewny siebie chop!
@@@szymek
Tam powinno byc
'ostatnie slowa kapitana : przelecę!!'
@@@@

bubr32 napisał/a:
Gdzie się tacy ludzie wytwarzają, że w najciekawszym momencie kamera w dół?
To nie była po prostu 'kamera w dół'...
...to było dramatyczne i w pośpiechu opuszczenie niebezpiecznego obiektu przez operatora

Cóż to za uczucie wlecieć na wyciągarkę, a miał być super trik, jednakże warunki pogodowe spowodowały iż parabola lotu została w bestialski sposób zmieniona. Najważniejsze, że wyciągarce nic nie stało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie