👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe ile ma miotu w chacie do odchowania... Ewidentnie samica ningusa wyszła na łowy
ProVVe napisał/a:
ciekawe ile ma miotu w chacie do odchowania... Ewidentnie samica ningusa wyszła na łowy
Najważniejsze że ma cała reklamówkę kondonów, więcej miotów nie będzie, zmądrzała wreszcie

Ich zachowania ewidentnie są zwierzęce od tańców, odgłosów do robienia zwykłych codzienny czynności np. zakupów... Współczuje tym krajom, które musza sie użerać z tym gównem .
No cóż ale kazdy kraj ma swoje robole Polska Ukraińców, Francja Muzułmanów zresztą tak samo jak Niemcy, Anglia Polaków
No cóż ale kazdy kraj ma swoje robole Polska Ukraińców, Francja Muzułmanów zresztą tak samo jak Niemcy, Anglia Polaków

Tak tak moi drodzy. Wasza biała skóra nic Wam nie da jak w głowie bieda. ;-] musisz pisać o sobie bido ty ...
Ten w kolorze kawy z mlekiem nie dał się wciągnąć w rozmnażanie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie