Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!To wcale może nie być taka zła sytuacja. Skoro to wyznaczone miejsce do parkowania to można zgłosić się do władz miasta o odszkodowanie za zniszczenie samochodu, więc pozbędzie się tego grata i dostanie więcej pieniędzy niż jest warty a jak się dobrze zakręci to dostanie odszkodowanie z ac plus to z miasta
dokładnie, w takich przypadkach, lub np. jak spadnie Ci drzewo na samochód dostajesz więcej kasy od miasta niż jak byś go normalnie sprzedał
To wcale może nie być taka zła sytuacja. Skoro to wyznaczone miejsce do parkowania to można zgłosić się do władz miasta o odszkodowanie za zniszczenie samochodu, więc pozbędzie się tego grata i dostanie więcej pieniędzy niż jest warty a jak się dobrze zakręci to dostanie odszkodowanie z ac plus to z miasta
dokładnie, w takich przypadkach, lub np. jak spadnie Ci drzewo na samochód dostajesz więcej kasy od miasta niż jak byś go normalnie sprzedał
Chciałbym zaznaczyć że to rossija, więc właściciel auta pewnie trafi do łagru bo tak
To wcale może nie być taka zła sytuacja. Skoro to wyznaczone miejsce do parkowania to można zgłosić się do władz miasta o odszkodowanie za zniszczenie samochodu, więc pozbędzie się tego grata i dostanie więcej pieniędzy niż jest warty a jak się dobrze zakręci to dostanie odszkodowanie z ac plus to z miasta
Ac na 20letnie auto w rosji? 😂 worek ziemniakow dostanie i kopa w dupe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie