👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za jakiś czas autko trafi do polszy , tylko 40000 km przebiegu OKAZJA

Piwo za podklad muzyczny. Jakby kto nie wiedzial-najlepszy film wojenny wszech czasow.
Jesteś głupią Niemrą. Widzisz, że Twoja codzienna droga do pracy wiodąca przez tunel obniżajacy się o metr co każde 10 metrów została zalana przez burzę, wody jest ponad metr na pierwszych 10 metrach długości więc można domyślić się głębokości na środku tunelu, co robisz?
a) vorwärts und Periskop hoch!
b) vorwärts und Periskop hoch!
c) vorwärts und Periskop hoch!
d) vorwärts und Periskop hoch!
a) vorwärts und Periskop hoch!
b) vorwärts und Periskop hoch!
c) vorwärts und Periskop hoch!
d) vorwärts und Periskop hoch!
notak napisał/a:
współczesna myśl technologiczna niemców,
poziom trabant
Nie narzekaj - podwodne światła drogowe cały czas się paliły

Znawca_Cipek napisał/a:
Piwo za podklad muzyczny. Jakby kto nie wiedzial-najlepszy film wojenny wszech czasow.
Jedyny niemiecki dobry.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie