Podobała mi się dopóki nie odpaliłem filmiku..

podpis użytkownika
Mam wszystko aep arse
Jaka to nuta do której tanczy?
Co to za nuta do której tańczy?

Co to za nuta do której tańczy?

podpis użytkownika
Jesteś biedny i nieszczęśliwy nie dlatego, że Bóg tak chciał, ale dlatego, że twój ojciec wpoił ci, że tak musi być.

Ja p🤬lę ludzie jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Od razu idzie hejt, że k🤬a i szmata. A prawda jest taka, że 99% osób które komentują chciałby z nią spędzić noc i pobzykać taką dupę. Tak was boli, że małolata wywija zadkiem tak, jak wasze dziewczyny, żony o ile je macie, chciałby wywijać, czy co? Bo k🤬a nie kminie o c🤬j ten ból dupy? Chce tak tańczy, to tańczy prosta sprawa, ale nie k🤬a musi się znaleźć kilku internetowych kozaków komputerowych hejterów, którzy od razu zwyzywają od najgorszych. Nie każda dupa co macha tak dupą jest pusta i jest k🤬ą, jak niektórzy z was sądzą. Oceniajcie ludzi jak z nimi porozmawiacie, a nie po filmiku, bo to jest zajebiście płytkie. Pozory mylą. A niżej łapcie lekarstwo.
Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw

Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw

flourishman napisał/a:
Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw![]()
Ić stont. Może to dla ciebie dziwne, ale pewna część z nas nie jest zoofilami, dlatego te wymyślone przez zwierzęta rytułały godowe ma głęboko w poważaniu. Pozdrawiam.
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Co to za muzyka leci? K🤬a wróciłem do czeluści pamięci, słuchałem jej kiedyś..ale ni c🤬ja nie pamiętam co to było. Psi snopek? Wiza Klif?