To jest c🤬jowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
Zmysłowy jest TANIEC, a nie te zdychające karpie.
To iż każdy widzi jak mu robi śmigło z c🤬ja

podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!To jest c🤬jowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
GAY DETECTED!

To jest c🤬jowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?
Masz rację! Jednak jak na to patrzę, to wyobrażam sobie jak rusza tak dupskiem na moim el sombrero, śmiga płaskim brzuszkiem na prawo i lewo, a ja sobie leeeże, patrząc na jej sprawną czikite.

Ja p🤬lę ludzie jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Od razu idzie hejt, że k🤬a i szmata. A prawda jest taka, że 99% osób które komentują chciałby z nią spędzić noc i pobzykać taką dupę. Tak was boli, że małolata wywija zadkiem tak, jak wasze dziewczyny, żony o ile je macie, chciałby wywijać, czy co? Bo k🤬a nie kminie o c🤬j ten ból dupy? Chce tak tańczy, to tańczy prosta sprawa, ale nie k🤬a musi się znaleźć kilku internetowych kozaków komputerowych hejterów, którzy od razu zwyzywają od najgorszych. Nie każda dupa co macha tak dupą jest pusta i jest k🤬ą, jak niektórzy z was sądzą. Oceniajcie ludzi jak z nimi porozmawiacie, a nie po filmiku, bo to jest zajebiście płytkie. Pozory mylą. A niżej łapcie lekarstwo.
Obrazek
Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw![]()
O czym ty w ogóle mówisz?? Jakby moja kobieta machała dupą jak kotka w ruji to by w zoo wylądowała, a druga sprawa jest taka że jeśli ktoś wrzuca filmik do neta to musi się liczyć z gorzkimi słowami krytyki ,bo do c🤬ja nie żyjemy w GEJLANDZIE gdzie wszystko jest piękne , pachnace i słodkie!
Ta ale jakby ci zrobila wirnik z twojego freda to bys piszczal jak kamaz przy skrecaniu

Taniec "pupą" jest tak samo normalny w Afryce czy na Jamajce jak u nas walc czy tango. Trzeba się dużo naćwiczyć by wyrobić tak mięśnie pośladków
Podziwiam
I raczej mało ma to wspólnego z gimbazą czy kurestwem.
To niech zostanie w tej Afryce czy innej Jamajce. Nasza cywilizacja wali się i bez tego, nie trzeba dokładać.