Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Olinek1992 2013-12-20, 14:55
Kickarse.homo.com
Zgłoś
konwogniu 2013-12-20, 15:00
Kickarse napisał/a:

To jest c🤬jowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?

Zmysłowy jest TANIEC, a nie te zdychające karpie.

To iż każdy widzi jak mu robi śmigło z c🤬ja
Zgłoś
SolarisN1 2013-12-20, 15:01 1
Zajebiste, bo w końcu ładna, zgrabna biała dupka, co rusza mięsniami, a nie jakaś czarna otłuszczona sraka.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 15:07
czensie sie jak łza na rzensie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 15:45 2
Nie mogłem znaleźć tej pani samej, ale wszystkim fanom czegoś zwanego "twerk" polecam się przyjrzeć jak tańczy prawdziwa kobieta w zmysłowy sposób.

Zgłoś
Tco 2013-12-20, 15:49 1
A kto powiedzial ze to ma byc zmyslowe ?!, to ma ryc beret .

podpis użytkownika

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
radekb 2013-12-20, 15:57 1
Kickarse napisał/a:

To jest c🤬jowe i wcale nie zmysłowe. Co atrakcyjnego jest w kobiecie, które zachowuje się jak zwierzę w rui?

GAY DETECTED!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 16:49 1
Kickarse napisał/a:

Masz rację! Jednak jak na to patrzę, to wyobrażam sobie jak rusza tak dupskiem na moim el sombrero, śmiga płaskim brzuszkiem na prawo i lewo, a ja sobie leeeże, patrząc na jej sprawną czikite.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 16:50
flourishman napisał/a:

Ja p🤬lę ludzie jak czytam te wasze wypociny to nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Od razu idzie hejt, że k🤬a i szmata. A prawda jest taka, że 99% osób które komentują chciałby z nią spędzić noc i pobzykać taką dupę. Tak was boli, że małolata wywija zadkiem tak, jak wasze dziewczyny, żony o ile je macie, chciałby wywijać, czy co? Bo k🤬a nie kminie o c🤬j ten ból dupy? Chce tak tańczy, to tańczy prosta sprawa, ale nie k🤬a musi się znaleźć kilku internetowych kozaków komputerowych hejterów, którzy od razu zwyzywają od najgorszych. Nie każda dupa co macha tak dupą jest pusta i jest k🤬ą, jak niektórzy z was sądzą. Oceniajcie ludzi jak z nimi porozmawiacie, a nie po filmiku, bo to jest zajebiście płytkie. Pozory mylą. A niżej łapcie lekarstwo.

Obrazek

Wysmarujcie się dokładnie i przestańcie wszystko dookoła hejtować, dla kilku wirtualnych piw

O czym ty w ogóle mówisz?? Jakby moja kobieta machała dupą jak kotka w ruji to by w zoo wylądowała, a druga sprawa jest taka że jeśli ktoś wrzuca filmik do neta to musi się liczyć z gorzkimi słowami krytyki ,bo do c🤬ja nie żyjemy w GEJLANDZIE gdzie wszystko jest piękne , pachnace i słodkie!
Zgłoś
Promek 2013-12-20, 17:22 1
Kickarse napisał/a:

Ta ale jakby ci zrobila wirnik z twojego freda to bys piszczal jak kamaz przy skrecaniu
Zgłoś
sh_akal 2013-12-20, 17:22
W którym gimnazjum te zawody?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 17:55 2
Taniec "pupą" jest tak samo normalny w Afryce czy na Jamajce jak u nas walc czy tango. Trzeba się dużo naćwiczyć by wyrobić tak mięśnie pośladków Podziwiam I raczej mało ma to wspólnego z gimbazą czy kurestwem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-20, 18:27
aldziaw napisał/a:

Taniec "pupą" jest tak samo normalny w Afryce czy na Jamajce jak u nas walc czy tango. Trzeba się dużo naćwiczyć by wyrobić tak mięśnie pośladków Podziwiam I raczej mało ma to wspólnego z gimbazą czy kurestwem.

To niech zostanie w tej Afryce czy innej Jamajce. Nasza cywilizacja wali się i bez tego, nie trzeba dokładać.
Zgłoś
ILoveTits 2013-12-20, 19:21
j🤬 jej sie chce !!!
Zgłoś
WidziszINieGrzmisz 2013-12-20, 19:29
Przypomnial mi sie Jackass jak paralizatorem sie bawili. Podobnie ich telepalo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie