👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
outline napisał/a:
Przykro mi, ale fejk.
Każdy to wie, ale jednak chcemy wierzyć, że to prawda

Przynajmniej na coś pożytecznego użyto wreszcie sztucznej inteligencji. Można się rozmarzyć...
outline napisał/a:
Przykro mi, ale fejk.
Ale fajnie się słucha i pomarzyć można.

Policeman napisał/a:
(...) Strach się bać co będzie dalej.
Co będzie dalej? Jebnie to jak starożytny Rzym. Były cywilizacje trwające milenia, jak cywilizacje w dorzeczu Eufratu i Tygrysu, starożytny Egipt posiadał nieprzerwaną ciągłość od 3500 r p.n.e do niemal VII wieku n.e. Starożytna Grecja też trwała bardzo długo oraz Rzym. Co zostało po nich? Z grubsza trochę ruin i literatury. Cywilizacje prekolumbijskie też się ciągnęły na kartach historii. Jak to się wszystko skończyło? Mezopotamia została wchłonięta przez szeroko pojętych Persów, starożytny Egipt najpierw przeszedł pod panowanie helleńskie (dynastia Ptolemeuszy), potem rzymskie, by skończyć w VII w n.e pod butem Allaha. Rzym zabiła inflacja, brak ziem do podboju oraz barbarzyńcy, a ludy prekolumbijskie wymordował Cortez w czasie rekonkwisty. O Indianach z Ameryki Północnej nie wspominam, bo przy tych z południa byli oni dzikusami mieszkającymi w szałasach. Historia magistra vita est, oraz kołem się toczy. To samo będzie z eurokołchozem, bankiem światowym itp. Ludzie wyjdą na ulicę, zaczną się brutalne zamieszki, a widząc to ruscy albo chińczycy ruszą na zachód. Przyjdzie wojna i wszystko wyrówna

radek225 napisał/a:
bo ludzie nie zniosą wiecznego dokręcania śruby.
Chyba właśnie po to rozpoczęto lata temu program systemowej walki z testosteronem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie