📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

prophetess napisał/a:
85-100kg z hantlą,
Nie to żebym się czepiał, ale ten drąg na którym wiszą talerze, czy jak to się tam nazywa, to jest gryf a nie hantla
Tak na moje oko mamy tutaj 2x25kg + 2x20kg + 20kg (olimpijka) = 110 kg
A wymoczek to max 70....
A wymoczek to max 70....

pierdylion83 napisał/a:
Tak na moje oko mamy tutaj 2x25kg + 2x20kg + 20kg (olimpijka) = 110 kg
A wymoczek to max 70....
Nie no myślę, że przeliczyłeś. Czarne obciążenie wygląda na bitumiczne. Więc bardziej 2x10+2x20+20, poza tym z asekuracją nie ściągnąłby 110 tak łatwo z jego budową

Edit: Pardon, czerwona o ile się kolor zgadza więc 25. Może i 110 ale aż dziwne że tak długo trzymał
Juzwa napisał/a:
Nie to żebym się czepiał, ale ten drąg na którym wiszą talerze, czy jak to się tam nazywa, to jest gryf a nie hantla
Pardon, dumbell mi przetłumaczyło jako hantle, mogłam sprawdzić czy to jest to, ale mi się nie chciało. Grunt, że wiadomo o co chodzi

alahu1 napisał/a:
Edit: Pardon, czerwona o ile się kolor zgadza więc 25. Może i 110 ale aż dziwne że tak długo trzymał
Sugerując się kolorem i tym, że nie zakłada się większego ciężaru na zewnątrz, to powinno być120

Bambo sie smiejesz a prawda jest taka że czarni mają o wiele lepsze predyspozycje fizyczne. A co za tym idzie pewnie intelektualne. Starozytni filozofowie przeciez kladli nacisk na sport.
Teraz bialy sie robi corax glupszy a kto mądry szanuje lepszego
Teraz bialy sie robi corax glupszy a kto mądry szanuje lepszego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie