Załamać się można jak nas jebią wszystkimi opłatami i podatkami w tej UE...
Tata Punch. Sprawdziłem ile ten indyjski mały SUV kosztuje na tamtejszym rynku. - w przeliczeniu od 29tys. zł.
a corki i zony sadoli ciagle glosuja na lewakow a wy im kupujecie mieszkania i samochodoy, kolko sp🤬olenia
Tata Punch. Sprawdziłem ile ten indyjski mały SUV kosztuje na tamtejszym rynku. - w przeliczeniu od 29tys. zł.
A potem hurr-durr Unia przecież tyle daje, dotacje, sracje, to i tamto, a bez Unii to byłaby Białoruś! Lewacy mają poważny problem ze zrozumieniem prostej koncepcji - jak coś się daje to wcześniej trzeba było to komuś odebrać.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jeśli Tata Punch jest tak projektowany, jak budynki w Stambule, to nie byłby dopuszczony do ruchu w cywilizowanym świecie...
Łatwo sprawdzić - dostał 5 gwiazdek w teście NCAP.
Jak Szpila z Pumbusiem na Śnieżkę zimą wchodził , w krótkich gaciach i bez koszulki...
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...Tata Punch. Sprawdziłem ile ten indyjski mały SUV kosztuje na tamtejszym rynku. - w przeliczeniu od 29tys. zł.
taak, ale jaka jakość... zobacz chińskie ev jak sie palą notorycznie
Ale p🤬lisz bzdury. Jedź do Indii i zarób te 29tysi jak u nich przeciętna dniówka to 15zl. Wk🤬ia mnie takie p🤬lenie. Jakbyś zarabiał 300zl miesięcznie też pewnie auto z salonu by kosztowało koło 30 tysięcy i c🤬ja by Cie było na nie stać