👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
moVe napisał/a:
Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
Hahahaha cieszę się że nie jestem Twoim kolegą

baronturbina napisał/a:
Hahahaha cieszę się że nie jestem Twoim kolegą
Nie oszukuj się. Przecież ty nie masz kolegów. Ci wymyśleni się nie liczą.

baronturbina napisał/a:
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Nudny się z tym Podlasiem zrobiłeś już. Wymyśl coś nowego bo ewidentnie kończy ci się repertuar.
Cieszę się również, że otwarcie przyznałeś, że nie masz kolegów. To tłumaczy twoją frustrację i chęć zabłyśnięcia przed losowymi ludźmi w internecie. Smutne to trochę. Trzymaj się tam prostaczku. Musi ci być ciężko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie