No i pięknie ! Zap🤬li jeden z drugim w przepust lub drzewo A później znajome suki i karyny BECZOM że po co rowy, przepusty i drzewa przy drodze. Drzewa do lasu WON!

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Co za c🤬j podłożył ten głos... tam było "prawy max ciąć".
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
moVe napisał/a:
Pewnie mu chodziło, żeby się zatrzymali i mu loda zrobi w rowie, a ten wziął to dosłownie.
Hahahaha cieszę się że nie jestem Twoim kolegą

baronturbina napisał/a:
Racja, ty jak mówisz koledze dawaj do rowu to wyjmuje ci c🤬ja z ryja i pcha w rów

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
baronturbina napisał/a:
Nie oszukuj się. Przecież ty nie masz kolegów. Ci wymyśleni się nie liczą.
Karmazon napisał/a:
Racja, ty jak mówisz koledze dawaj do rowu to wyjmuje ci c🤬ja z ryja i pcha w rów
Gorzej jeśli po rowie, znowu bierze do dzioba.
podpis użytkownika
Opis

alucard321 napisał/a:
Baleronspermina to c🤬j do szczania i nic więcej.

alucard321 napisał/a:
Tak. Wole nie mieć wcale niż krypto gejów jak ty.
ratownikpks napisał/a:
Baleronspermina to c🤬j do szczania i nic więcej.
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Wydrukuj sobie maskę bohatera regionalnego i idźcie z kolegami na męską dyskotekę do remizy.

baronturbina napisał/a:
Wiem ze na Podlasiu macie doszczynki na koniec lata. Tu nie musisz się chwalić przynależnością regionalną i zamiłowaniem do złotego deszczu. Chociaż wolał bym żeby ktoś mi się zeszczał na lep niż żyć w Polsce „c”.
Nudny się z tym Podlasiem zrobiłeś już. Wymyśl coś nowego bo ewidentnie kończy ci się repertuar.
Cieszę się również, że otwarcie przyznałeś, że nie masz kolegów. To tłumaczy twoją frustrację i chęć zabłyśnięcia przed losowymi ludźmi w internecie. Smutne to trochę. Trzymaj się tam prostaczku. Musi ci być ciężko.