Sam sobie tego nie wlozyl, widac po tym ze w "kulminacyjnym" xD momencie nastepuje "zalamanie" za jego reka, wiec ten poprawej celowo wlozyl mu to w zad.
Koreańczyk się nazywa Choi ( czytaj : C🤬j ) i jak widać lubi zabawy analne

Faul, po oczach nie wolno

podpis użytkownika
You must die I alone am best
Dwóch gejów nudziło się popołudniu i wymyślili sobie "zabawę". Otóż rozbiorą się do naga i będę uprawiać szermierkę penisami, ten, który wsadzi penisa do pępka drugiego wygrywa. Biją się i biją. Nagle jeden wcisnął małego w pępek drugiego. Pokonany odwraca się gw🤬townie do przeciwnika wystawiając dupę i krzyczy: "dobij!".
DBstep napisał/a:
@up
Jak jeszcze spędzasz wolny czas?![]()
Jak już napisałem powyższy dowcip i kliknąłem "wyślij" to naszła mnie refleksja, czy gimbazjum zrozumie, że to dowcip. Może powinienem wielkimi literami napisać, że to dowcip. Ale w sumie wiesz, j🤬 to, jeśli dla ciebie uprawianie szermierki penisami jest w jakikolwiek sposób do przyjęcia (uznajesz za prawdopodobne) to jesteś dostatecznie skrzywdzony przez los, żeby ci dop🤬lać nawet werbalnie. A jak spędzam wolny czas? Nie mam wolnego czasu, nie słyszałeś, że ludzie inteligentni się nie nudzą?

kolesie w rajtuzach dźgający się patykami- w tym musi coś być nienormalnego
Ingles napisał/a:
Jak już napisałem powyższy dowcip i kliknąłem "wyślij" to naszła mnie refleksja, czy gimbazjum zrozumie, że to dowcip. Może powinienem wielkimi literami napisać, że to dowcip. Ale w sumie wiesz, j🤬 to, jeśli dla ciebie uprawianie szermierki penisami jest w jakikolwiek sposób do przyjęcia (uznajesz za prawdopodobne) to jesteś dostatecznie skrzywdzony przez los, żeby ci dop🤬lać nawet werbalnie. A jak spędzam wolny czas? Nie mam wolnego czasu, nie słyszałeś, że ludzie inteligentni się nie nudzą?
Oj tam oj tam