Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:18
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-13, 12:36
bezsensowny kawal, ponieważ medycyna nie jest jeszcze na takim poziomie, aby można było przeszczepiać mózgi
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:37
może być dawcą do banku spermy?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:38 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:42 2
pawu95 napisał/a:

Za to ty mozesz byc znakomitym dawca mozgu, byloby jednego debila mniej.

jakby on oddal mozg to dostalby go ktos inny i "przejalby" jego debilizm, intelekcie
Zgłoś
andrewerty 2013-10-13, 12:44 1
jak ktoś nie ma oleju w głowie to i na rowerze się zabije.
znam ludzi którzy zaczynali od r1, zx10, gixxów1000 i żyją i znałem tez takich którzy zaczynali od 50cc>250>500>600 i tu przeważnie ich przygoda z motocyklami i życiem na tej ziemi się kończyła.
bo MYŚLELI że mają na tyle doświadczenia żeby porządnie "odwinąć"...
taki co od razu siadł na tysiąca i po pierwszej jeździe wytrzepuje kupę z majtek i czuje respekt do maszyny na 90% pojeździ dłużej niż taki co stopniowo siada na większej pojemności i myśli że ma zajebiste doświadczenie...
Zgłoś
Małolata 2013-10-13, 12:48 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 12:50
jan pawel 2 gwalcil dzieci to prawda
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 13:24
Nie wem czy ktoś wie ale z reguły organy motocyklistów nie nadają sie do przeszczepów. Przede wszystkim osoby które mają kliniczną śmierć mózgu i mimo że serce bije czlowiek już dawno nie ma świadomości i mieć juz nie bedzie .
Zakup 1000 w wieku osiemnastu lat to głupota (chyba że na tor wyścigowy) nie ma takiej opcji żeby osiemnastolatka nie poniosła fantazja chęć szpanu itd , ci którym nic wie nie stało mają po prostu szczęście i dobre odruchy , ale pewnie nie raz mieli dosyć awaryjna sytacje. Sam jeżdżę to wiem. Jestem expertem lvl 999999
Zgłoś
Nerd 2013-10-13, 14:06
Jak to nie może być dawcą mózgu? Przecież mózg jest dobry, bo "nówka", nieużywany.
Zgłoś
xsw2 2013-10-13, 14:37 1
Zgłoś
LaBomba 2013-10-13, 15:12
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2013-10-13, 15:51
Zgłoś
asdator 2013-10-13, 17:08
spoko mam od 2 lat 918cc 140 koni, żyję, a niedługo kończe 20 lat . jak za kolejne 2 lata bede żył, obalę tę teorię, przynajmniej u mnie w rodzinie. Babcia dała mi rok życia na hondzie
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-13, 18:08
Zgłoś
Bezem 2013-10-13, 20:13 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem