👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:18

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bezsensowny kawal, ponieważ medycyna nie jest jeszcze na takim poziomie, aby można było przeszczepiać mózgi

pawu95 napisał/a:
Za to ty mozesz byc znakomitym dawca mozgu, byloby jednego debila mniej.
jakby on oddal mozg to dostalby go ktos inny i "przejalby" jego debilizm, intelekcie

jak ktoś nie ma oleju w głowie to i na rowerze się zabije.
znam ludzi którzy zaczynali od r1, zx10, gixxów1000 i żyją i znałem tez takich którzy zaczynali od 50cc>250>500>600 i tu przeważnie ich przygoda z motocyklami i życiem na tej ziemi się kończyła.
bo MYŚLELI że mają na tyle doświadczenia żeby porządnie "odwinąć"...
taki co od razu siadł na tysiąca i po pierwszej jeździe wytrzepuje kupę z majtek i czuje respekt do maszyny na 90% pojeździ dłużej niż taki co stopniowo siada na większej pojemności i myśli że ma zajebiste doświadczenie...
znam ludzi którzy zaczynali od r1, zx10, gixxów1000 i żyją i znałem tez takich którzy zaczynali od 50cc>250>500>600 i tu przeważnie ich przygoda z motocyklami i życiem na tej ziemi się kończyła.
bo MYŚLELI że mają na tyle doświadczenia żeby porządnie "odwinąć"...
taki co od razu siadł na tysiąca i po pierwszej jeździe wytrzepuje kupę z majtek i czuje respekt do maszyny na 90% pojeździ dłużej niż taki co stopniowo siada na większej pojemności i myśli że ma zajebiste doświadczenie...

Nie wem czy ktoś wie ale z reguły organy motocyklistów nie nadają sie do przeszczepów. Przede wszystkim osoby które mają kliniczną śmierć mózgu i mimo że serce bije czlowiek już dawno nie ma świadomości i mieć juz nie bedzie .
Zakup 1000 w wieku osiemnastu lat to głupota (chyba że na tor wyścigowy) nie ma takiej opcji żeby osiemnastolatka nie poniosła fantazja chęć szpanu itd , ci którym nic wie nie stało mają po prostu szczęście i dobre odruchy , ale pewnie nie raz mieli dosyć awaryjna sytacje. Sam jeżdżę to wiem. Jestem expertem lvl 999999
Zakup 1000 w wieku osiemnastu lat to głupota (chyba że na tor wyścigowy) nie ma takiej opcji żeby osiemnastolatka nie poniosła fantazja chęć szpanu itd , ci którym nic wie nie stało mają po prostu szczęście i dobre odruchy , ale pewnie nie raz mieli dosyć awaryjna sytacje. Sam jeżdżę to wiem. Jestem expertem lvl 999999
Jak to nie może być dawcą mózgu? Przecież mózg jest dobry, bo "nówka", nieużywany.
spoko mam od 2 lat 918cc 140 koni, żyję, a niedługo kończe 20 lat . jak za kolejne 2 lata bede żył, obalę tę teorię, przynajmniej u mnie w rodzinie. Babcia dała mi rok życia na hondzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie