Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:56
Dawcy są wśród nas..
konto usunięte • 2013-02-19, 9:53
Tutaj taki krotki ale polecam dłuższy part oglądać w HD
watch?v=HqPwyjOOIUM
wystarczy luknąć komentarze "O gościu, aż mi się ręce spociły, szerokości "
Moim zdaniem wariat i warto obejrzeć ma 33min..
Patrzeć na licznik

Ps.. z tego co wiem to i tak nie był wyregulowany temu tak wolno z początku przyspiesza..

Tak to polska
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:18 6
MegaAerox napisał/a:

(...)

Ps.. z tego co wiem to i tak nie był wyregulowany temu tak wolno z początku przyspiesza..

Tak to polska

Przypuszczam, iż dzięki takiej regulacji, rozpędził ową suszarkę tak szybko - toż to ma przecież jakieś 50cc (dobrze, że mu kierownica zębów nie powybijała)
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:19 2
MegaAerox napisał/a:

wystarczy luknąć komentarze "O gościu, aż mi się ręce spociły, szerokości "

Przeczytałem, że ręce się spuściły
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:25 1
tak Polska a w dodatku Gdynia
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 10:28 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
camson 2013-02-19, 10:57 29
Poważnie ... ?! Prawie 5 min o gościu na kosiarce?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-02-19, 11:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marakuja88 2013-02-19, 11:20 20
Sprzedaję skutery i powiem wam że gimbusy to tragiczne dzieci, liczy się vmax nic więcej. No Yamaha im to zapewnia bo to na standartowym set upie potrafi jechac 80, ale ja czasem dla smiechu mowie ze idzie 120 wtedy gimbaza ma mokro w majtkach a tata placi
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 11:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 11:29
Zgłoś
piczuszkin 2013-02-19, 11:41 16
Zgłoś
gonzoss 2013-02-19, 11:42 2
Zgłoś
d1abol 2013-02-19, 11:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 12:42
Cytat:

k***a i takie małolaty bez prawka popie**alają sobie po mieście.. czy też poza miastem.. dotknij takiego samochodem i masz przej***ne za zabicie pedałka.. albo srasz pieniędzmi na rentę do końca życia..

21 lat to nie dziecko.. no i prawko też jest
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 13:55
nie ma 33 minuty!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem