Stan chorobowy nie tłumaczy jeszcze straszliwego zaniedbania i pazurów nieobcinania.
Jeśli film bez ograniczeń wiekowych umieszczony na YouTube jest zbyt mocny to proszę uniżenie moderatorów o przeniesienie go do działu Hard.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja jebie kopyta jak u nosorożca
Nie obcinał pazurów, bo przez zeza by nie trafił.
Jedno oko na Maroko.Drugie na Kaukaz.
Jak miał zadbać o stopy,jak widział je tylko kontem oka?
i weź teraz poobgryzaj takie pazury
Może lubi czipsy a że leniuszkiem jest to do sklepu chodzić nie musiał. Serowe. Jego ulubione.
Ciekawe czy go do fryzjera najpierw wyj🤬i, potem ubrali w coś normalnego czy on tak na codzień wygląda a nozki hodował hobbystycznie...
Az się popłakali, ja też zacząłem szlochać aż mnie stara musiała uspokajać
Tu może już pomóc tylko amputacja. Łba , i to przy samej dupie
Konto usunięte
2021-11-29, 21:56
"You're doing awesome, man" - szacunek dla tego gościa, co robi zabieg... Naprawdę. Wiem, co to znaczy skrobać z zaschłego brudu (i nie tylko) człowieka, który się nie mył dwa lata, żeby go doprowadzić do stanu używalności i zaprowadzić do lekarza... więc naprawdę szanuję.