Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-12-19, 6:26 1
czy ja wiem, mi bardziej się wydaje że UE to jak związek radziecki, a Putin = Hitler, tym bardziej jak się spojrzy na dzisiejszą "czystość" niemieckiego narodu
Zgłoś
Manhunt661 2013-12-19, 7:47
ale jak elegancko fura się wpasowała
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 7:55
lem111 napisał/a:

czy ja wiem, mi bardziej się wydaje że UE to jak związek radziecki, a Putin = Hitler, tym bardziej jak się spojrzy na dzisiejszą "czystość" niemieckiego narodu

k🤬a nie rozumiem. czyli wedlug ciebie putin jest przywodca zwiazku radzieckiego a hitler unii? a moze putin rzadzi unią a hitler III rzesza?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 8:02 37
Politycy ideowi wymarli, teraz zostali politycy czysto konsumpcyjni robiący wszystko aby sie przy korycie utrzymać.
Więc nie porównujmy III Rzeszy , UE , ZSRR bo to nie ma sensu.
Zgłoś
patroy 2013-12-19, 9:32
@up k🤬a w końcu ktoś to dobrze ujął
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 9:38
chyba lepsza byla 3 żesza bo bez ciapków i cd-ROMÓW
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 9:43 10
Ja p🤬lę - "żesza".
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 9:49 2
Że niby co to ma znaczyć? Wszystkie budynki w których byli hitlerowcy należy zburzyć? Krfa, trąci mi to gimbusem nacjonalistą.
Zgłoś
las84500 2013-12-19, 9:55 2
up - Nie ale zobacz, że to co zamierzał zbrojnie osiągnąć Hitler ze swoją tysiącletnią rzeszą jest niemal tym samym co osiągnęła bez jednego wystrzału UE (z dodatkowymi naleciałościami z ZSRR) z nomen omen Niemcami na czele.

podpis użytkownika

Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 10:22 1
cyconauta, rzeczywiście nie napisałem tego w najczytelniejszy sposób, ale c🤬j ci w dupę
napiszę to inaczej, żeby każdy to zrozumiał:
na zachodzie szerzy się idea głosząca równość dla wszystkich, pomieszanie ras, odrzucenie religii (podobnie jak ZSRR)
a na wschodzie masz Putina, który przynajmniej mi przypomina hitlera, dba o Rosję i ma w dupie resztę państw, mniejszości narodowych, czy prawa pedałów i innych zboczeńców czy greenpeace

dlatego flaga rzeszy nie pasuje mi w parze z flagą unii
Zgłoś
ziemniak1311 2013-12-19, 10:37
w zasadzie nie wiele się zmieniło. Szmaty inne a jednoczesnie takie same.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 10:55
modzgi napisał/a:

Politycy ideowi wymarli, teraz zostali politycy czysto konsumpcyjni robiący wszystko aby sie przy korycie utrzymać.
Więc nie porównujmy III Rzeszy , UE , ZSRR bo to nie ma sensu.

Nie, Unia Europejska jest zarządzania również przez ideowców, tylko że ich idee są inne od wszystkich, które zostały dotychczas wynalezione, a sami zarządzają z ukrycia. Chcą redukcji ludności o jakieś 50%, zaprzestania (ich zdaniem) zbyt dużej eksploatacji zasobów planety (zero growth) i przy okazji zrobienia z ludzi niewolników.

Pod nimi stoi cała masa niższych urzędników, którzy biorą dużą kasę, zrabowaną mieszkańcom Europy, za realizację ich chorych planów.
Oczywiście, ci urzędnicy których widzimy w telewizji to bezideowe k🤬y, ale oni są jedynie narzędziami.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-19, 11:56 2
Wszystko co nam wmawiają to bzdura. Hitler chciał uratować Europe od ż🤬dów, gdyby wygrał żylibyśmy teraz na wysokim poziomie ale niestety, ziarno niezgody wygralo. Ż🤬dzi rządzą teraz Europą, teraz podbijają Ukrainę sprowadzają swoich lojalnych współplemieńców z USA jak i wysyłają różne zwierzęta(kwa kwa) z polski. Polecam sprawdzić korzenie Kliczka , McCaina , Julii Tymoszenko i wszystkich którzy są za tym cyrkiem na majdanie. To jest żenada że biały człowiek daje się tak r🤬ać w dupe przez te garbate hieny.
Zgłoś
piroman88 2013-12-19, 13:37
różnica taka że niemcom w trzeciej rzeszy żyło sie fajnie, bez bólu dupy, bez c🤬ków, w dobrobycie a teraz lipa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie