K🤬a dupa mu się pali a typ go tak gasi jakby mu jednak kurtki szkoda było

Nie znam się na motocyklach. To normalne, że tak się zapalają przy takim zdarzeniu czy ktoś tu przyż🤬dził?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ewidentnie zły podkład muzyczny, jakiś Firestarter by się nadał xD
podpis użytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
tedwaha napisał/a:
ewidentnie zły podkład muzyczny, jakiś Firestarter by się nadał xD
mówisz i masz ale złotą rybką nie jestem...

~VeIture napisał/a:
Nie znam się na motocyklach. To normalne, że tak się zapalają przy takim zdarzeniu czy ktoś tu przyż🤬dził?
Pęk zbiornik , paliwo zapaliło się od gorącego wydechu ... i już, nawet baba to ogarnia

edek_kotek napisał/a:
Pęk zbiornik , paliwo zapaliło się od gorącego wydechu ... i już, nawet baba to ogarnia
Pęk to kondon jak stary Cię począł
jkllll485 napisał/a:
Pęk to kondon jak stary Cię począł
poniedziałek rano a już sobie skaczą do gardeł...

Przeznaczenie nie oszukał, pewnie zwiał śmierci kilka razy. Dlatego teraz na pewniaka po zderzeniu jeszcze płonął.
Śmierci nie da się wyc🤬jać.
Śmierci nie da się wyc🤬jać.

Halman napisał/a:
poniedziałek rano a już sobie skaczą do gardeł...
nie skaczą tylko mają i nie do gardeł tylko w gardle.
Skręt w ulicę podporządkowana, a tam cały czas przerywana. Ciekawe oznaczenia w Anglii mają.
Na drugim planie widzimy czlowieka ktory jednak chciał dopelnic przeznaczenie i chyba zabral ze soba karnister z benzyną

Pieknie k🤬a. Jak jechałem na egzamin na prawko miałem podobną sytuacje. Niestety musiałem zahamować widząc go w lusterku bo bym poszedł siedzieć za brak uprawnień
Po 20 sekundach zap🤬la jak walec koleś z jakimś ciuchem przykryć, żeby nie zmarzł