👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Lubię filmy o zombie , czasem tak myśle że chciał bym taki surival w świecie zombi przeżyć .

Celuj w głowy, debilu!!!
Kuźwa, co ci ludzie filmów nie oglądają?
Kuźwa, co ci ludzie filmów nie oglądają?

Nie wiem dlaczego ale nie oglądać tych niskobudżetowych krótkometrażówek, jakoś mnie po prostu odrzucają, chyba za dużo się naoglądałem poważnych filmów z juesej.

@up
Akurat ten film ma lekkie powiązanie z grą a kto grał ten wie, że tam mało kiedy idzie rozwalić zombiego ze strzału w głowę. Maczety, tasaki i inne miecze odcinają głowy ale na duże zombie nie robi to specjalnego wrażenia
Akurat ten film ma lekkie powiązanie z grą a kto grał ten wie, że tam mało kiedy idzie rozwalić zombiego ze strzału w głowę. Maczety, tasaki i inne miecze odcinają głowy ale na duże zombie nie robi to specjalnego wrażenia

Wszystko fajnie tylko czemu oprócz main questów nie zapisywała się gra ? W wersji na PC... :/

Ładna dupa, oczywiście ta która jako pierwsza wyłoniła się z morskich odmętów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie