👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wiochmen napisał/a:
albo jak jakis stwor rzyga mu prosto na twarz
mówisz, masz

emilwkpg napisał/a:
manhunta tu wklejcie
Już jest

emilwkpg napisał/a:
ostatnio jakis typ wrzucil motyw z okiem z dead space
nom, dokładniej mówiąc to ja wrzuciłem ten motyw
emilwkpg napisał/a:
karzdy
heh

sveq napisał/a:
Warto ukraść dwójkę?
Nic nie jest warto kraść.
sveq napisał/a:
Warto ukraść dwójkę?
Kradnij, może do sejmu się dostaniesz

sveq napisał/a:
Warto ukraść dwójkę?
ta,tylko jak dla mnie troche krotkie...jak masz jakiegos kompana do gry to polecam ci lost planet 2 no i dead island ,gry partktycznie na jeden wieczór ale emocje gwarantowane
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie