Cymbał wymusza pierwszeństwo,nie tylko na rowerzyście.
A ty go od debili?
Ciekawe jak na ciebie w towarzystwie mówią?

ja też jeżdżę rowerem (tak możecie się wyżyć, bo nie stać mnie na samochód a komunikacji zbiorowej nie znoszę) i bardzo często są takie wredne zachowania kierowców, blokowanie przejazdu albo pasa dla rowerów zupełnie bez sensu, a najlepszy numer to jest jak ktoś się zatrzyma przy jezdni, że ja go muszę ominąć , to rusza i spycha mnie na drugi pas pod inne samochody... c🤬je są wśród wszystkich kierowców i rowerzystów, tylko kierowca może więcej... a najwięcej może kierowca ciężarówki
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!tutaj więcej:
ksp.policja.gov.pl/wrd/aktualnosci/122218,PIERWSZENSTWO-NA-PRZEJEZDZIE...

Dobra, nie ma się co rozwodzić na ten temat. Długie komentarze są c🤬jossące

Przepisy ustawy Prawo o ruchu drogowym nakładają na kierujących pojazdem obowiązek, aby zbliżając się do przejazdu dla rowerów zachowali szczególną ostrożność i ustąpili pierwszeństwa kierującemu rowerem, który już znajduje się na tym przejeździe, a nie, gdy na ten przejazd wjeżdża!
tutaj więcej:
a gdzie ty tam widzisz jakiś przejazd?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!

ciężarówka musiała tam stanąć, bo inaczej nigdy nie skręci.
Jedzie se chłop po ścieżce rowerowej zgodnie z przepisami.
A ty go od debili?
Widać zasady kultury sa ci i tobie podobnym obce , nic dziwnego że w tym kraju tak sie jeździ widac uwielbiacie korki bo przepuścić kogos na deodze to zbyt duża potwarz .
...widac uwielbiacie korki bo przepuścić kogos na deodze to zbyt duża potwarz .
Widziałeś, żeby ktoś kogoś przepuścił na tym filmie?
Jedzie se chłop po ścieżce rowerowej zgodnie z przepisami.
A ty go od debili?
Ja tu wymuszenia pierwszeństwa nie widzę, ciężarowy wjechał na ddr długo przed rowerzystą. Inna sprawa, że kierowca cielę.