📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

JoSeed napisał/a:
Nie ma co się dziwić , ucieleśnienie marzeń niektórych facetów 😎
Zgadza się, z tym że 99,9999 % zdjęć i filmów kobiet na motocyklach to na postoju bez odpalonego silnika, łona ma wyglądać i to wszystko, jak to właśnie foto co wrzuciłaś.
A tutaj ktoś (debil)! dał kobiecie odpalić motocykl i jeszcze na tor motocyklowy wysłał.... to pojechała pod prąd, środkiem toru... co może pójść nie tak?

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Źródło ?
Bo ja tam widzę dwóch typów co jadą w tym samym kierunku, z odpowiednią prędkością i panią zmywarkę jadąca jak lama środkiem drogi w przeciwnym kierunku.
Nie ma źródła, to po tym co widzę obstawiam że to ona źle pojechała a nie dwóch typów.
A napisać sobie w poście można jak wiesz wszystko.
wjeżdża biały kask w czarny, czarny kask miałą dupera założony, wystarczy zwolnić tempo (to ten sam kierunek, co koleś za nią)
Tego co jechał pod prąd to normalnie obedrzeć ze skóry na żywca! A tak poważniej, to poszkodowana powinna zebrać solidne zadośćuczynienie od osób świadczących takie płatne zabawy, bo to oni biorą na siebie odpowiedzialność za członków takiego klubu. Z ogarniętym papugiem odszkodownie takie, że aż miło 👍
Jakby biła w kuchni kotlety jak normalna kobieta to by do wypadku nie doszlo
tarcer123 napisał/a:
Szkoda laski. Oby wróciła do zdrowia.
Jakiej laski? Przecież tam żaden dziadek nic nie zgubił. Hmm obejrzę jeszcze raz

Baeia mnie komentarze "znafcuff", którzy w zyciu na skuterze nie jeździli, ale rady motocyklistom chcą dawać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie