👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Raczej niemiaki nie dorosły jeszcze do globalizacji. To zbyt skomplikowana sprawa, żebym był w stanie Ci to wyjaśnić w kilku słowach, więc może kiedy indziej. A swoją drogą, "debil w BMW" to pleonazm

Aż dziwne że taki kawał ujechał i nie trafił na żadnego mistrza lewego pasa.
SpirytusSalicylowy napisał/a:
Polaki po prostu nie dorosły jeszcze do korzystania z autostrad. To smutna prawda, ale u nas jest jak w Rosji, albo jeszcze gorzej
Nie tylko w Polsce. W zeszła sobotę wyjalbym takiego we Francji. Też leciał lewym pasem, upewnilem się w lusterku, że nikt mnie nie wyprzedza igo zauważa, w innym wypadku przytulił bym go actrosem. Po co ktoś leci pod prąd płatna autostrada, gdzie nie przejdziesz przez bramki? Okazało się, że koleś zapomniał żony i dzieciaków z parkingu.
brakuje tylko wyprzedzających się TIR-ów, to byłby film:) a tak to zwykłe kino klasy B
Swoją drogą ja na moje oko to nie autostrada, a ekspresówka bo pasy wydają się być trochę za wąskie, ale mogę się mylić.
A co gościa to ręce opadają. Żeby wjechać na taką drogę pod prąc to trzeba się mocno postarać, więc zakłada że zrobił to umyślnie. A jeśli tak, to gość zwyczajnie nadaje się do odstrzału.
A co gościa to ręce opadają. Żeby wjechać na taką drogę pod prąc to trzeba się mocno postarać, więc zakłada że zrobił to umyślnie. A jeśli tak, to gość zwyczajnie nadaje się do odstrzału.

piotrFr napisał/a:
Jakie?
Chyba chodziło mu o coś z żytem. Tylko co ma żyto do samochodu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie