📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

Pawehan napisał/a:
Wymijać powinno się po jednym aucie a nie 5 na raz . I światła włączyć nawet drogowe przełączając na mijania kiedy jest jasno, żeby być lepiej widocznym . I rura ile fabryka dała ,na dość wysokich obrotach.
Następny debil. A gdzie prawo zakazuje wyprzedzać kilka, aut? Wyprzedzać cwoku nie wymyjac

Jarosławkaczyński napisał/a:
Czemu nie można "wymijac" 5 aut na raz? Musiałbym się co chwilę zatrzymywać bo z naprzeciwka co chwila vos jedzie, no i cały czas musiałbym mrugac długimi?
Zobacz ile na tym filmie zajęło mu to czasu ,kilka samochodów. Chcesz wyprzedzać na długiej prostej po pięć samochodów, potrafisz widzieć tak daleko ?
Hamowanie klaksonem, każdy amortyzator z innej epoki, jak i opony. Test łosia typu Seba w Audi a4 2000.
@ CrookerS, tak ciociu, pomrugaj sobie latarką w dupie.
Nie mam zwyczaju wdawać się w polemikę z upośledzonymi umysłowo, ale rozbawiłeś mnie pajacyku
Nie mam zwyczaju wdawać się w polemikę z upośledzonymi umysłowo, ale rozbawiłeś mnie pajacyku

Pawehan napisał/a:
Zobacz ile na tym filmie zajęło mu to czasu ,kilka samochodów. Chcesz wyprzedzać na długiej prostej po pięć samochodów, potrafisz widzieć tak daleko ?
czytaj debilu ze zrozumieniem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie