📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Ty chyba nawet prawka nie masz skro wyprzedzanie i wymijanie to dla ciebie to samo

Wymijać powinno się po jednym aucie a nie 5 na raz . I światła włączyć nawet drogowe przełączając na mijania kiedy jest jasno, żeby być lepiej widocznym . I rura ile fabryka dała ,na dość wysokich obrotach.
Sami "znafcy" widzę.
Tak jeszcze sygnały dźwiękowe i świetlne sobie odpalić.
Bandzie czubków, jak trafi swój na swojego nic nie pomoże.
Tak naprawdę, to ograniczenie zaufania do innych uczestników ruchu drogowego jest podstawą.
Nie ufaj nikomu, nawet gdy masz pierwszeństwo.
Tyle w temacie,
Dziękuję.
Tak naprawdę, to ograniczenie zaufania do innych uczestników ruchu drogowego jest podstawą.
Tyle w temacie,
Dziękuję.
Pawehan napisał/a:
Wymijać powinno się po jednym aucie a nie 5 na raz . I światła włączyć nawet drogowe przełączając na mijania kiedy jest jasno, żeby być lepiej widocznym . I rura ile fabryka dała ,na dość wysokich obrotach.
Czemu nie można "wymijac" 5 aut na raz? Musiałbym się co chwilę zatrzymywać bo z naprzeciwka co chwila vos jedzie, no i cały czas musiałbym mrugac długimi?
Zastanawia mnie to jak do sprawy podejdzie policja. W zasadzie biały wymusił, ale też koleś mógł wyhamować na tyle aby nie dopuścić do kolizji.
Suckday napisał/a:
Sami "znafcy" widzę.
Tyle w temacie,
Dziękuję.
No właśnie ze względu na brak zaufania możesz w dzień pizgać drogowymi widać na filmie że białasek ma chęć wyskoczyć i patrzy w dal zamiast w lusterko.
Włożyłeś kij w mrowisko tym tekstem
teraz jak to mamy w zwyczaju każdy będzie udawał znawcę

Niektórzy to mają farta żeby tak wygrać prawko w czipsach, ja musiałem kuć, chodzić na jazdy i zdawać 2x, w 2010.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie