📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:00

No i dobrze robi, debile blokują wszystkie pasy bo se jadą na wycieczkę. Też tak wyprzedzam bo towar się sam na czas nie dowiezie a każdy by chciał kupować tylko drogi blokują cioty.
NIE MA CZASU !!!
NIE MA CZASU !!!
timmy77 napisał/a:
Bo są 3 tryby jazdy,
cioty = ledwo zdały prawko
Czyli też kiedyś byłeś ciotą ;_;
@up
Dopiero wczoraj zdałem Teorię, jeszcze douczam się do egzaminu praktycznego.
Więc można powiedzieć że do cioty mi jeszcze brakuje...
Dopiero wczoraj zdałem Teorię, jeszcze douczam się do egzaminu praktycznego.
Więc można powiedzieć że do cioty mi jeszcze brakuje...
Myślałem że to moje popisy matizem mojego ojca
Huh... Bo on ogląda Sadistica
@timmy77
Ja p***dole, chwalisz się czy żalisz?
Ja jeżdże bardzo szybko, nigdy fotki ani pkt. nie dostałem, ale nie kiedy trzeba ruszać wolno jak dopiero wskoczyło zielone, a nie zapier****ć(tym bardziej teraz jak szklanka). Po za tym większość takich "cfaniaków" kończy szybciej niż 14-sto latek podczas seksu, najczęściej jest taka sytuacja -
Nagle zielone, gaz, a tu dupa, bo sprzęgło za szybko oderwane.
Każdy jeździ jak chcę, a mnie wku***a taki dostawczak co siedzi na dupie, tym bardziej jak wjedzie ci taki gnój w dupe, a tu szkoda całościowa, dziękuje, dobranoc.
Każdy jeździ jak chcę, i na tyle żeby czuć się bezpiecznie. Jedziesz sam? Dla mnie to możesz jechać nawet 200 km/h, z tym że jak się rozje***sz to ku**a żeby nikt przez Ciebie nie zginął.

Huh... Bo on ogląda Sadistica

@timmy77
Ja p***dole, chwalisz się czy żalisz?
Ja jeżdże bardzo szybko, nigdy fotki ani pkt. nie dostałem, ale nie kiedy trzeba ruszać wolno jak dopiero wskoczyło zielone, a nie zapier****ć(tym bardziej teraz jak szklanka). Po za tym większość takich "cfaniaków" kończy szybciej niż 14-sto latek podczas seksu, najczęściej jest taka sytuacja -
Nagle zielone, gaz, a tu dupa, bo sprzęgło za szybko oderwane.
Każdy jeździ jak chcę, a mnie wku***a taki dostawczak co siedzi na dupie, tym bardziej jak wjedzie ci taki gnój w dupe, a tu szkoda całościowa, dziękuje, dobranoc.
Każdy jeździ jak chcę, i na tyle żeby czuć się bezpiecznie. Jedziesz sam? Dla mnie to możesz jechać nawet 200 km/h, z tym że jak się rozje***sz to ku**a żeby nikt przez Ciebie nie zginął.

Ty się zapisz na dodatkowe lekcje języka polskiego. Poza tym przed rozpoczęciem manewru wyprzedzania spoglądasz w lusterko czy jakiś pojazd nie jedzie szybciej tym lewym pasem niż Twoje 140km/h (przypominam również o tolerancji na autostradzie wynoszącej +10km/h) - jeżeli tak to łaskawie czekasz jak on zakończy manewr wyprzedzania i dopiero wtedy Ty go rozpoczynasz z Twoją prędkością o 10km/h większą. Na filmiku powyżej szanowny jegomoście z Peugeota i Golfa powinni zmienić już pas w 20 sekundzie, ale nie, po co, lepiej ruch blokować.
Poza tym w Niemczech za blokowanie lewego pasa miałbyś lincz z miejsca.
Poza tym droga to nie jest plac zabaw, gdzie każdy robi co chce. To jest miejsce, z którego korzystają miliony ludzi dziennie i czasami trzeba złamać jakiś przepis drogowy żeby utrzymać płynność w ruchu - mało jest osób, którzy potrafią takie coś zrobić, ale właśnie to mimo wszystko są najlepsi kierowcy. I nie mówię tutaj o przyśpieszeniu do 180km/h podczas wyprzedzania, ale po prostu wciśnięcia gazu na 10 sekund, wykonanie manewru wyprzedzania i powrót na prawy pas i do naszej poprzedniej prędkości, korona Ci z głowy nie spadnie wtedy.
Poza tym w Niemczech za blokowanie lewego pasa miałbyś lincz z miejsca.

Poza tym droga to nie jest plac zabaw, gdzie każdy robi co chce. To jest miejsce, z którego korzystają miliony ludzi dziennie i czasami trzeba złamać jakiś przepis drogowy żeby utrzymać płynność w ruchu - mało jest osób, którzy potrafią takie coś zrobić, ale właśnie to mimo wszystko są najlepsi kierowcy. I nie mówię tutaj o przyśpieszeniu do 180km/h podczas wyprzedzania, ale po prostu wciśnięcia gazu na 10 sekund, wykonanie manewru wyprzedzania i powrót na prawy pas i do naszej poprzedniej prędkości, korona Ci z głowy nie spadnie wtedy.
Dobrze że sytuacja miała miejsce w Polsce, w hameryce pewnie skutkiem byłby karambol na 800 aut.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie