Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
StereoTyp 2013-01-18, 8:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
snik0 2013-01-18, 8:28
No i dobrze robi, debile blokują wszystkie pasy bo se jadą na wycieczkę. Też tak wyprzedzam bo towar się sam na czas nie dowiezie a każdy by chciał kupować tylko drogi blokują cioty.

NIE MA CZASU !!!
Zgłoś
timmy77 2013-01-18, 8:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
StereoTyp 2013-01-18, 8:45 2
timmy77 napisał/a:

Bo są 3 tryby jazdy,
cioty = ledwo zdały prawko

Czyli też kiedyś byłeś ciotą ;_;
Zgłoś
M1n1s7eR 2013-01-18, 8:52 5
Zgłoś
StereoTyp 2013-01-18, 9:01 2
@up
Dopiero wczoraj zdałem Teorię, jeszcze douczam się do egzaminu praktycznego.
Więc można powiedzieć że do cioty mi jeszcze brakuje...
Zgłoś
komandoklucha 2013-01-18, 9:06
ja jestem bandytom i jeździłęm zanim miałem 18
Zgłoś
Sammos 2013-01-18, 9:20
Myślałem że to moje popisy matizem mojego ojca
Huh... Bo on ogląda Sadistica

@timmy77
Ja p***dole, chwalisz się czy żalisz?
Ja jeżdże bardzo szybko, nigdy fotki ani pkt. nie dostałem, ale nie kiedy trzeba ruszać wolno jak dopiero wskoczyło zielone, a nie zapier****ć(tym bardziej teraz jak szklanka). Po za tym większość takich "cfaniaków" kończy szybciej niż 14-sto latek podczas seksu, najczęściej jest taka sytuacja -
Nagle zielone, gaz, a tu dupa, bo sprzęgło za szybko oderwane.
Każdy jeździ jak chcę, a mnie wku***a taki dostawczak co siedzi na dupie, tym bardziej jak wjedzie ci taki gnój w dupe, a tu szkoda całościowa, dziękuje, dobranoc.
Każdy jeździ jak chcę, i na tyle żeby czuć się bezpiecznie. Jedziesz sam? Dla mnie to możesz jechać nawet 200 km/h, z tym że jak się rozje***sz to ku**a żeby nikt przez Ciebie nie zginął.
Zgłoś
kizug666 2013-01-18, 9:21 1
Zgłoś
Mickul 2013-01-18, 9:45 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-18, 9:55
Zgłoś
oroboros 2013-01-18, 10:10 1
Zgłoś
Mickul 2013-01-18, 10:27
Ty się zapisz na dodatkowe lekcje języka polskiego. Poza tym przed rozpoczęciem manewru wyprzedzania spoglądasz w lusterko czy jakiś pojazd nie jedzie szybciej tym lewym pasem niż Twoje 140km/h (przypominam również o tolerancji na autostradzie wynoszącej +10km/h) - jeżeli tak to łaskawie czekasz jak on zakończy manewr wyprzedzania i dopiero wtedy Ty go rozpoczynasz z Twoją prędkością o 10km/h większą. Na filmiku powyżej szanowny jegomoście z Peugeota i Golfa powinni zmienić już pas w 20 sekundzie, ale nie, po co, lepiej ruch blokować.

Poza tym w Niemczech za blokowanie lewego pasa miałbyś lincz z miejsca.

Poza tym droga to nie jest plac zabaw, gdzie każdy robi co chce. To jest miejsce, z którego korzystają miliony ludzi dziennie i czasami trzeba złamać jakiś przepis drogowy żeby utrzymać płynność w ruchu - mało jest osób, którzy potrafią takie coś zrobić, ale właśnie to mimo wszystko są najlepsi kierowcy. I nie mówię tutaj o przyśpieszeniu do 180km/h podczas wyprzedzania, ale po prostu wciśnięcia gazu na 10 sekund, wykonanie manewru wyprzedzania i powrót na prawy pas i do naszej poprzedniej prędkości, korona Ci z głowy nie spadnie wtedy.
Zgłoś
FallenArt 2013-01-18, 10:29
Dobrze że sytuacja miała miejsce w Polsce, w hameryce pewnie skutkiem byłby karambol na 800 aut.
Zgłoś
Alonso 2013-01-18, 10:36
Polska to jednak piękny kraj. Od razu rozpoznaje się ten znajomy widok.
Tęsknię za wiosną i latem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem