Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Test katapulty. Gratuluje pomysłu, wykonania i rezultatów.
No i c🤬j, spadło na corse

Znalezione na forum AT.

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
L................x 2016-03-17, 21:17 6
dzięki za spoiler...
Zgłoś
ooip 2016-03-17, 21:26
na nowe po remoncie passeratti spadlo
Zgłoś
n................k 2016-03-17, 22:21 10
Wk🤬ia mnie to już, w dupie z tym że to 16 sekundowy filmik z latającym kołem, ale musiałeś zrobić spojler w temacie. Teraz zamiast zaskoczenia i śmiechu że trzepło w samochód, nie zareagowałem wcale, bo wiedziałem co się wydarzy.
Zgłoś
panpies 2016-03-17, 22:32 1
Już nie przeżywaj bo i tak w 8 sekundzie widać że ta Corsa to zwykły szrot.
Zgłoś
Eramod 2016-03-18, 0:38
ja nie czytam co tam autor ma do przekazania dopiero po obejrzeniu czasem przeczytam. a tak po za tym nie mam czasu na kazdy temat ktory tu sie pojawia bo mi sie nie chce juz siedziec tu po 2 godziny
Zgłoś
SzTKPch 2016-03-18, 12:30 1
Lukersxx napisał/a:

dzięki za spoiler...

straszne, zdradził Ci całą fabułę
Zgłoś