Co za bydlaki , przecież trawa to żywy organizm - rośnie, zakłada nasiona, a niektóre gatunki nawet kwitną. Niech żrą kamienie i piach.
Mister_Klex napisał/a:
Co za bydlaki , przecież trawa to żywy organizm - rośnie, zakłada nasiona, a niektóre gatunki nawet kwitną. Niech żrą kamienie i piach.
nie bądz już taki , jak chcą to niech sobie wp🤬lają trawę razem z kupą, pozostawionym przez mojego krwistego steka
Nie śmiejcie się, oni będą na naszą emeryture pracować, tak że nie ma się o co martwić... 🤡
Debile próbują gałęzie Nawet jeść. To rządne zwierzę na świecie nie jest tak głupie, nawet bóbr jak już to je tylko miękka korę.
Ta co ja gryzie jest na poziomie kornika, grzyba drzewniaka, albo sluzowca jakiegos jednokomorkowego
Ta co ja gryzie jest na poziomie kornika, grzyba drzewniaka, albo sluzowca jakiegos jednokomorkowego
ARock napisał/a:
Nie śmiejcie się, oni będą na naszą emeryture pracować, tak że nie ma się o co martwić... 🤡
Powiedz mi kto ich zatrudni, czy widzisz jakąkolwiek pracę którą mogliby wykonywać, żyją z jakichś benefitów czy innych OPP.
Ty na nich będziesz zapiepszał
ARock napisał/a:
Co będą robić?
To obóz survivalowy. Lekcja #1, Czego nie żreć, bo można dostać sraczkę.
tak będzie wyglądać większość Polaków za rok pod tymi rządami i z Trzaskiem jako prezydentem.....🤕
Ja widzę to tak. Potrzebny jest tam goryl z maczugą. Wziąłby taką szmatę za kudły i zaciągnął do garów.
pawelx napisał/a:
tak będzie wyglądać większość Polaków za rok pod tymi rządami i z Trzaskiem jako prezydentem.....🤕
Jakoś jesteś w stanie to uzasadnić, czy po pisowsku bezsilnie ujadasz?