Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaką papkę z mózgu im tam robią w USA...
Dla nieanglojęzycznych:
Gość mówi, że korea północna przeprowadziła pomyślnie detonację swojej pierwszej bomby wodorowej (czyli mówiąc potocznie głowicy atomowej) i, że świat jest podekscytowany i co oni sądzą na ten temat.
Banda idiotów...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak oni w zombi wierzą więc takie tematy to codzienność
Nie dziwi mnie to. Powszechnie wiadomo, że California to największe w U.S.A. siedlisko liberalnej sp🤬oliny umysłowej. W ostatnich wyborach 30% przewagi Clinton nad Trumpem, najwięcej ze wszystkich stanów, wszędzie tak zwana tolerancja, legalne małżeństwa homo, wspieranie stanowymi pieniędzmi klinik aborcyjnych itp.
Zastanawiające, że zawsze w takich miejscach najwięcej jest "młodych wykształconych z wielkich miast" z ich inteligencją
nie przekraczającą ich rozmiaru buta co widzieliśmy na filmiku.
Przecież to jest coś pokroju matura to bzdura, czyli tylko najgłupsze wypowiedzi są emitowane.
Myślę, że gdyby ktoś na ulicy zapytał się o to samo w Polsce w jakimś większym mieście to też znalazłoby się paru debilów.
No jak juz bylo w tivi, do tego jeszcze hamerykanskiej, to musi byc prawda....
Tak wlasnie wyglada pokolenie tvn'u, k🤬a....
Mam na mysli autora, nie tych aktorow z klipu.
ta babeczka co Kim Dzong Una wymienia z nazwiska ewidentnie podstawiona. Reszta nie wiem, ale mimo wręcz legendarnej głupoty Amerykanów po prostu nie wierzę, że aż tylu debili znaleźli...
Pytanie do modów, da się załatwić opcję "ignoruj" przy postach velture?
Eee całe życie i jeszcze mało człowiek się nadziwi
podpis użytkownika
Ola gringo
Ta z 0:42 to tylko do chapania dzidy się nadaje.
A................o
2017-09-07, 17:01
Velture napisał/a:
Gość mówi, że korea północna przeprowadziła pomyślnie detonację swojej pierwszej bomby wodorowej (czyli mówiąc potocznie głowicy atomowej)
Głowica atomowa, a bomba wodorowa to dwie różne rzeczy dziecinko. Bomba wodorowa to potoczne określenie głowicy termojądrowej. Zasada też zupełnie inna - w głowicy atomowej wykorzystuje się rozpad jąder ciężkich na lżejsze, w termojądrowej syntezę lekkich w cięższe. Z termojądrowej uzyskuje się nieporównywalnie więcej energii przy tej samej masie ładunku.
karakal napisał/a:
Pytanie do modów, da się załatwić opcję "ignoruj" przy postach velture?
Da się!
Jeden z użytkowników nawet ma instrukcję jak używając adblocka to zrobić.
Do końca nie pamiętam jak ale coś w adblocku ustawiasz blokowanie adresu url czyjegoś awatara.
W tym wypadku dajesz prawym klawiszem myszki na mój awatar, kopiujesz url obrazka i w adblocku ustawiasz.
Mam nadzieję, że pomogłem kolego!
No chyba, że wolisz prościej to zwyczajnie widząc lisa w zielonym kółku scrollujesz dalej i nie odpalasz.
podpis użytkownika
K................o
2017-09-07, 17:43
pytanie przetumaczone a teraz przetumacz odpowiedzi
nie znam amerykańskiego jenzyka !!!!!!!
do h🤬ja Pana !!!
@up
a znasz angielski?
podpis użytkownika
Wszystkie upy - piszecie co wam slina na jezyk przyniesie. Mieszkam w Stanach juz ladnych pare lat i istnieja pewne roznice kulturowe pomiedzy Polakami a Amerykanami. Zadna, z wyjatkiem moze dwoch wypowiedzi w reportazu nie wydala mi sie autentyczna. Kazda osoba, szczegolnie mloda na ulicach duzych miast slyszy o Korei polnocnej przynajmniej raz dziennie w radiu i innych mediach. Poziom ciekawosci Amerykanow przerasta ciekawosc Polakow wielokrotnie, debata na temat polityki miedzynarodowej to po prostu jeden ze sposobow w jaki sie tutaj spedza czas i zartuje. Dodatkowo u Kimmela w takich ankietach ulicznych sa mlodzi aktorzy, w koncu to Hollywood. Zabawne to jest dla mnie, bo obrocilo ten zart przeciwko wam.
To akurat nie jest takie głupie, stany co jakiś czas szukają nowego kraju do wprowadzenia demokracji, więc cieszą się, że ktoś pojawił się na horyzoncie.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.