Masz oryginalny list z adidasa. Ja na twoim miejscu powiesił bym go sobie na ścianie.
A co do powodu, było nie krzyczeć drutem kolczastym (niemiecki) Mnie też ten język strasznie wk🤬ia i nie chciałbym go słyszeć na żadnym polskim stadionie. Trzeba było po polsku, albo przynajmniej po angielsku.
A co do powodu, było nie krzyczeć drutem kolczastym (niemiecki) Mnie też ten język strasznie wk🤬ia i nie chciałbym go słyszeć na żadnym polskim stadionie. Trzeba było po polsku, albo przynajmniej po angielsku.
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
BongMan napisał/a:
Powinno być nie 2 lata tylko 20. Wtedy na mecze przestała by chodzić hołota a zaczęli normalni ludzie. Jak na cywilizowany kraj przystało.
Panie premierze, co pan robi na Sadolu?
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
BongMan napisał/a:
No kto jak kto, ale że ty to mówisz..

dali jej zakaz za to, ze blednie wypowiedzial kwestie!!
powinno byc: Hamas, Hamas Juden zum gas
powinno byc: Hamas, Hamas Juden zum gas
BongMan napisał/a:
Co ty tych ż🤬dów tak bronisz, na cz🤬chów i arabów to jedziesz równo, ale jak chodzi o ż🤬dów to wielki obrońca k🤬a jego mać.
Powinni, to ciebie ż🤬dzi w dupsko wyr🤬ać, albo wysłać do strefy gazy, byś pooglądał ż🤬dowskie rakiety spadające na ulice z bardzo bliska to zmądrzałbyś w końcu.
Nie chodzi mi o ż🤬dów, tylko o burdy na stadionie. Jak ktoś przychodzi tam po to żeby sobie porzucać bluzgami czy wyzwiskami i podrzeć p🤬dę, to jest imbecylem i nie powinien mieć wstępu na stadion.
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

Sekcja kobieca ekipy mocnych wrażeń Legii Warszawa. Pani druga od lewej to dumna posiadaczka zakazu stadionowego.