👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze zmontowanie, ale komu oglądanie sarny kojarzy się z Collinsem? to tak jak by koza kojarzyła się...
longlong7 napisał/a:
Dobrze zmontowanie, ale komu oglądanie sarny kojarzy się z Collinsem? to tak jak by koza kojarzyła się...
Wybierz się do laryngologa.
Beny napisał/a:
longlong7 napisał/a:
Nie
Ocho....mamy twardziela na pokładzie....

~Beny napisał/a:
longlong7 napisał/a:
Przecież on właśnie jest lalongolongiem!

Stawiam duże piwo, bo to jedno z najbardziej charakterystycznych przejść na perkusji, moment, na który czekasz słuchając tego kawałka. Naprawdę trzeba mieć coś pozytywnie z deklem żeby, takie coś zmontować
)))

skywalker75 napisał/a:
Stawiam duże piwo, bo to jedno z najbardziej charakterystycznych przejść na perkusji, moment, na który czekasz słuchając tego kawałka. Naprawdę trzeba mieć coś pozytywnie z deklem żeby, takie coś zmontować
)))
Lub jak longlong mieć coś negatywnie z deklem żeby tego nie znać/nie pojąć.

Najpierw foczka na głównej, teraz jelonek... Co jeszcze będzie, fretka?
TB303 napisał/a:
Najpierw foczka na głównej, teraz jelonek... Co jeszcze będzie, fretka?
Nie p🤬l, tylko sam coś wrzuć, mądralo.

TB303 napisał/a:
Właśnie myślę o tej fretce
![]()
Masz tu króliczka na poczatek, tylko się pośpiesz

NPC? czyli ten świat jednak jest p🤬ląną grą w której wszyscy udają być mili, zamiast się zabijać i czekać na respawn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie