Świetny fotomontaż. Zawsze te filmiki są zmontowane w charakterystyczny sposób...

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
To bongman.
Przeciez mowil, ze siedzi w angli i pewnie by zapostowal ze w trakcie dostawy krabow do palacu nagle krolowa zlapala go za jajka a pozniej samo sie potoczylo.Mozna sadzic, ze potlukl sie na tyle bolesnie, ze chwilowo nie moze pisac ale wydobrzeje to historie nam opowie.
Byscie mu podli ludzie nie uwierzyli ale teraz widac czarno na bialym, ze ma tam niesamowite przygody.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
A swoją drogą, ciekawe czy koniom dają coś na przeczyszczenie przed defiladą, żeby któryś nie narobił przed królem

emptypants napisał/a:
A swoją drogą, ciekawe czy koniom dają coś na przeczyszczenie przed defiladą, żeby któryś nie narobił przed królem
Ludzkie gówno bardziej śmierdzi niż końskie, więc spokojnie śpij i się nie martw

I to charakterystyczne łapanie ostrości i kręcenie kamerą.
Fajny pomysł
Fajny pomysł

Kfejk, napewno by się nie śmiały że ktoś zleciał z 3 piętra.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
@Mercury001
Żeby było, że się przyp🤬alam. Fotomontaż jest przerobione zdjęcie. Nawet jeśli byś się próbował wykłócać, że film to jest seria zdjęć, to jest w języku polskim wyróżniamy liczby pojedynczą i mnogą, więc ewentualnie świetne fotomontaże.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Żeby było, że się przyp🤬alam. Fotomontaż jest przerobione zdjęcie. Nawet jeśli byś się próbował wykłócać, że film to jest seria zdjęć, to jest w języku polskim wyróżniamy liczby pojedynczą i mnogą, więc ewentualnie świetne fotomontaże.
podpis użytkownika
I don't break bricks, I'm not MarioBut I'm still oldschool, like Atari, yo!