👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Byłem.
Pierogi niezbyt smaczne, w nadzieniu prawie same kartofle, a ciasto twarde. Musiałem zrobić zasmażkę i przyprawić, żeby dało się zjeść. Tak więc wcale za darmo kie było, no i musiałem pojechać, więc koszty na Ubera.
Nawet trzech paczek nie pozwolili wziąć, więc średnio udany pomysł, aby tam jechać.
Przeceniłeś odbiorców....
A co do pierogów to faktycznie, słyszałem ze twarde i słabej jakości a do tego nie chciał dać kilku paczek. Żenada.
User1234560 napisał/a:
typ wystawił ogłoszenie że ma wersalkę do oddania za darmo
Człowieku... Jak ktoś pisze, że ma wersalkę do oddania, to znaczy, że nie chce mu się jej targać z domu na fajans i szuka frajera który za niego tą wersalkę wyniesie, a ty się jeszcze rzucasz, że nie pomógł ci jej przewieźć i wnieść. Co za typ bezczelny...

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Aż sobie sprawdziłem jak to wygląda w praktyce i ta Tomickiego to nie jest tak daleko że musiała całe miasto przejechać, jak widać na screenie przejazd komunikacją miejską zająłby jej ok 40 min. z jedną lub dwiema przesiadkami.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie