👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem.
Pierogi niezbyt smaczne, w nadzieniu prawie same kartofle, a ciasto twarde. Musiałem zrobić zasmażkę i przyprawić, żeby dało się zjeść. Tak więc wcale za darmo kie było, no i musiałem pojechać, więc koszty na Ubera.
Nawet trzech paczek nie pozwolili wziąć, więc średnio udany pomysł, aby tam jechać.
Pierogi niezbyt smaczne, w nadzieniu prawie same kartofle, a ciasto twarde. Musiałem zrobić zasmażkę i przyprawić, żeby dało się zjeść. Tak więc wcale za darmo kie było, no i musiałem pojechać, więc koszty na Ubera.
Nawet trzech paczek nie pozwolili wziąć, więc średnio udany pomysł, aby tam jechać.
Gównem się nie dyskutuje. Na górskich szlakach czasem spotykam turystów z małymi dziećmi w nosidełkach na plecach i im daleko ani ciężko nie jest. A chytrej szmacie autobusem ciężko przyjechać . Mogła zostać muzułmanką albo brzydówką to by miała do ogarnięcia gromadkę pięciu bachorów i nic do gadania.
Takie akcje trafiają może do 20-30% naprawdę potrzebujących, głodnych, bezdomnych. Cała reszta to cebulaki biedaki którzy oszczędzają każdy grosz i tylko śledzą takie okazje żeby przejechać całe miasto i dostać PIEROGI ZA DARMO

No, nawet zabawna historia, chociaż dupy nie urywa
W Afryce kopią kobalt do smartfonów, na których te idiotki wypisują takie bzdury. Chodzą plotki, że to ludzie i że robią to za dwa dolki dziennie, a niektórzy nawet za darmo...

W Afryce kopią kobalt do smartfonów, na których te idiotki wypisują takie bzdury. Chodzą plotki, że to ludzie i że robią to za dwa dolki dziennie, a niektórzy nawet za darmo...

JoSeed napisał/a:
No naprawdę... Ludzie są bez serca 🤔
Właśnie takie są bogacze wywyższone
Na takie patusiary i lenie idą pieniądze z podatków, żeby ona i jej bąbelki miały za co żreć, a często też chlać i ćpać. Czasami jeszcze jest konkubent patus, ale dość rzadko
.
Czytam i one się zachowują, jakby były niepełnosprawne, żeby się dupy nie chciało ruszyć po darmowe jedzenie..
Oczywiście warto pomagać, ale po prostu nie każdemu.

Czytam i one się zachowują, jakby były niepełnosprawne, żeby się dupy nie chciało ruszyć po darmowe jedzenie..
Oczywiście warto pomagać, ale po prostu nie każdemu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie