👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że już nie używa się azbestocementu, poza rosją i Ukrainą.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
To dobry fachowiec, sprawdza robotę przed pobraniem opłaty za usługę. Z jakiegoś powodu nie wierzy w siebie.. Niepotrzebnie, jest zajebisty.
pod wpływem promieni słonecznych kruszeje.ot cała historia.
no i jeszcze waga tego gościa zrobiła swoje.
PeterNORTH napisał/a:
pod wpływem promieni słonecznych kruszeje.ot cała historia.
taa i kamerka akurat w tym miejscu całkiem przypadkiem zainstwalowana
Karboksylator napisał/a:
taa i kamerka akurat w tym miejscu całkiem przypadkiem zainstwalowana
jaki ty gościu jesteś przyj🤬y. kamerka tam była po to by nagrać jak on wpada do dziury.czego ty tu nie rozumiesz tłuku?
PeterNORTH napisał/a:
jaki ty gościu jesteś przyj🤬y. kamerka tam była po to by nagrać jak on wpada do dziury.czego ty tu nie rozumiesz tłuku?
Byla ,bo to jest inżynier robiacy dla kogos fuchę, inwestor nie właził na dach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie