Teraz zlecą się genetyczne bety sadola i będą gardzić stadnie, że są jacyś co jedza naturalne upolowane surowe mięso, a sami muszą zap🤬lać nadgodziny w korpoobozach, żeby raz na miesiac porobić sobie zdjęcia jak wp🤬lają dystyngowane sushi lub kawior w jakiejś bananowej restauracji.
O k🤬a, dopadli tę grubą babę z telewizora. Jak jej tam było? Dorotka?
tego najmniej lubianego op🤬lili i tyle.
Ktoś tam w tle wali konia nad truchłem tej padliny.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
I will wear you like a condom.
Etam, tatar sobie chłopy jedzą, pewnie wesele jest czy co. Tylko kucharz nie dał cebulki i chlebka z czosnkiem.
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
T3RMINATOR napisał/a:
Ciekawe z czego to wypruli?
Ktoś z nich musiał się poświecić
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ale bym zjadł tatara, ze swieżym chlebem takim niepokrojonym jeszcze, masłem
i oczywiście tam wszystkim co się dodaje do tatara dobrego.
Konto usunięte
2020-09-22, 21:40
Koreańczycy jedzą to co mają pod ręką, szczegół że surowe mięso będzie się trawić kilka razy dłużej i zużyją kilka razy więcej energii, w uboższych rodzinach kanibalizm to chleb powszedni, bez znaczenia jakie mięso dostaną, czy to na targu pseudo wieprzowina, a tak naprawdę mają poćwiartowane ludzkie mięso...
co te świnie żrą?
przepraszam, nie będę obrażał świń