A sobie p🤬lcie, że to nie sadystyczne, ale jeśli nie przeraża to rozsądnie myślącego człowieka, to nie ma dla nas nadziei. Tfuskowa telewizja Polska, k🤬a zaj🤬a w dupe mac.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Mam radę dla kolegów gejów. Wino fajna muzyka i próbujcie, a może się uda...
Przed programem chłop od zagospodarowania publiczności udał się do reżysera programu:
- Mamy sporo chętnych na widownię, ale same z🤬by, Oskarki, psychicznie chorzy, zagubieni tożsamościowo i seksualnie. Kogo bierzemy?
- Tak.
Ewentualnie jeździli na łapankę do pobliskich melin i psychiatryków. Inaczej nie widzę sposobów na selekcję do tej debaty.
Nie posiadam też telewizji, więc możliwe, że to troll, a ja złapałem się jak stary boomer, bo aż się wierzyć nie chce, że takie coś puszczają w szkiełku
- Mamy sporo chętnych na widownię, ale same z🤬by, Oskarki, psychicznie chorzy, zagubieni tożsamościowo i seksualnie. Kogo bierzemy?
- Tak.
Ewentualnie jeździli na łapankę do pobliskich melin i psychiatryków. Inaczej nie widzę sposobów na selekcję do tej debaty.
Nie posiadam też telewizji, więc możliwe, że to troll, a ja złapałem się jak stary boomer, bo aż się wierzyć nie chce, że takie coś puszczają w szkiełku
corpo_kills_me napisał/a:
podane na tacy,
[ Dodano: 2025-01-31, 23:59 ]
CI akuratnie powinni się rozmnażać
Częściowo się jak najbardziej zgodzę, bo stabilność finansowa, własne lokum, perspektywy na przyszłość i świadome wychowywanie dziecka są ważne. Nie powinno się mieć dzieci z przypadku. Tylko planując dzieci, dąży się do tego, żeby wymienione powyżej podstawy osiągnąć, a nie traktować jako wymówkę, żeby dzieci nie mieć. Oczywiście nie każdy musi, ale podejrzewam, że z innych powodów ci ludzie też rozkładają ręce, bo przecież nic nie mogą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie