Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Demografia Polski
RobDeMay • 2025-01-31, 20:12
A sobie p🤬lcie, że to nie sadystyczne, ale jeśli nie przeraża to rozsądnie myślącego człowieka, to nie ma dla nas nadziei. Tfuskowa telewizja Polska, k🤬a zaj🤬a w dupe mac.

Zgłoś
WPR13 2025-01-31, 22:28 2
Mam radę dla kolegów gejów. Wino fajna muzyka i próbujcie, a może się uda...
Zgłoś
Ustanack 2025-01-31, 22:28 4
K🤬y nieroby j🤬e , pojebańcy i debile , nie potrafią swojego życia ogarnąć a jeszcze chcą je sp🤬olić innym
Zgłoś
Praxis 2025-01-31, 22:51 5
Przed programem chłop od zagospodarowania publiczności udał się do reżysera programu:

- Mamy sporo chętnych na widownię, ale same z🤬by, Oskarki, psychicznie chorzy, zagubieni tożsamościowo i seksualnie. Kogo bierzemy?
- Tak.

Ewentualnie jeździli na łapankę do pobliskich melin i psychiatryków. Inaczej nie widzę sposobów na selekcję do tej debaty.
Nie posiadam też telewizji, więc możliwe, że to troll, a ja złapałem się jak stary boomer, bo aż się wierzyć nie chce, że takie coś puszczają w szkiełku
Zgłoś
Traba 2025-01-31, 22:59 3
Oni ich wszystkich wzięli z jakiegoś domu pomocy społecznej? Wszyscy niedoj🤬i I opuznieni umysłowo fizycznie. Czy to typowa młodzież?

[ Dodano: 2025-01-31, 23:01 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

To jest to Ostatnie pokolenie ?
Bo jak tak to popieram ich decyzję - na rodziców się te z🤬by kompletnie nie nadają !
Biada Nam, oj biada Nam Polsko ...

Ostatnie oznacza że po nich już nic nie będzie same hindusy
Zgłoś
Insaner 2025-01-31, 23:06 3
wojtas09999 napisał/a:

Zaprosili gejów, lewaków, chorego psychicznie, i kolesia który ma problem z mieszkaniem , i dwóch debili co mają problem z wysłowieniem się i wypowiedzeniem jednego zdania
Tak wygląda dziś debata w TVP2

Oczywiście że tak, ale jak widać ludzie są tak głupi, że to działa bo wystarczyło zrobić taką szopkę i materiał poszedł w świat. Także gratulacje dla osoby w TVP która to wyreżyserowała zapraszając głównie aktywistów. Materiał z godziny 20, a tu już 3 strony komentarzy.

Prawda jest banalna i rząd nie lubi jej przypominać - ludzie nie chcą mieć w tej chwili dzieci, bo abstrah🤬jąc od kwestii społecznych to mamy tak niepewną sytuację ekonomiczną jak w latach 90, cały czas WYSOKĄ INFLACJĘ (5% wg GUS rok do roku gdzie rok temu było już w c🤬j drogo, realnie pewnie jest wyższa), problemy z mieszkalnictwem, problemy z odrolnieniem części gruntów, nieuregulowane prawo najmu (dalej ktoś może wam zamieszkać bezprawnie w mieszkaniu, a wy jeszcze macie obowiązek za niego płacić), brak sensownego długoterminowego bezpiecznego najmu i parę innych kwestii by się znalazło. Oczywiście na 1 miejscu jest wciąż to że przeciętny Polak wydaje 50% swojej pensji na wynajem, 15% na rachunki, 30% na jedzenie, a resztę na poliestrowe ubrania z sieciówki.

Czy myślicie, że do rządowej telewizji zaproszą ludzi, którzy powiedzą przed dużą widownią telewidzów że nie stać ich w tym kraju dobrobytu na kupno 50 metrowego mieszkania w większym mieście kosztującego 700 tysięcy bez miejsca parkingowego i piwnicy (z wykończeniem i umeblowaniem 850-900 tysięcy) na które biorąc kredyt oddadzą do banku w ciągu 30 lat prawie 2 miliony złotych i będa płacić przez ten okres po 5 tysięcy miesięcznie raty kredytu? Wiele wykształconych osób nawet tyle nie zarabia.

Nie, nikt nie chce żeby o tym mówiono bo wtedy pojawią się pytania dlaczego rząd nie przeprowadza żadnych poważnych reform. Zamiast tego dowiemy się, że ludzie nie chcą mieć dzieci bo nie uchwalono w Polsce związków partnerskich. Naprawdę priorytetowego programu w tym kraju z gówna i patyków.

PS: fajną reklamę zrobili polskim uczelniom. Jeśli w taki nieskładny bełkotliwy sposób wypowiadają się studenci - osoby z wykształceniem średnim aspirujące do uzyskania wykształcenia wyższego i zapewne docelowo tytułu "magistra" no to brawo, gdyby nie podpis to pomyślałbym że to młodzież z jakiegoś specjalnego ośrodka wychowawczego
Zgłoś
lewanmich1 2025-01-31, 23:06 2
Przypomina to początek filmu "Idiokracja".

podpis użytkownika

Michał L.
Zgłoś
beny561 2025-01-31, 23:12
Czy to AI ? bo nie wierze
Zgłoś
Karorn 2025-01-31, 23:14 1
O żesz kur.....
Zgłoś
zn506 2025-01-31, 23:58 1
corpo_kills_me napisał/a:

podane na tacy,

[ Dodano: 2025-01-31, 23:59 ]
CI akuratnie powinni się rozmnażać
Zgłoś
Mister_Klex 2025-02-01, 0:00 1
No to Warszawa czaskowskiego także tutaj po staremu, szkoda tylko że tvp pluje na pysk normalnym waraszwiakom którzy nie są mentalnymi niedojebami.
Zgłoś
metalfan 2025-02-01, 0:19
Częściowo się jak najbardziej zgodzę, bo stabilność finansowa, własne lokum, perspektywy na przyszłość i świadome wychowywanie dziecka są ważne. Nie powinno się mieć dzieci z przypadku. Tylko planując dzieci, dąży się do tego, żeby wymienione powyżej podstawy osiągnąć, a nie traktować jako wymówkę, żeby dzieci nie mieć. Oczywiście nie każdy musi, ale podejrzewam, że z innych powodów ci ludzie też rozkładają ręce, bo przecież nic nie mogą.
Zgłoś
Sarna1 2025-02-01, 0:34
To chyba studenci Collegium Humanum
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2025-02-01, 0:35 3
Jestem z Podlasia. Nawet u nas nie ma takich z🤬bow. Co to k🤬a jest w tej Warszawie??? Wy tam normalsow nie macie? Albo psychole albo pedały? Chodź to jedno i to samo. Czy wy tam kazirodcze związki praktykujecie, że takich bałwanów nalepiliscie? Wiedziałem że jak Rafał Trzaskowski wygrał w pierwszej turze wyborów to za mądrzy nie jesteście, ale to co tu zobaczyłem to... Grubo.
Zgłoś
kumbot 2025-02-01, 1:02 2
W zupełności sie z nimi zgadzam... Państwo Polskie nie może wspierać takich osob w posiadaniu dzieci... Państwo Polskie musi takie osoby izolować aby nie przenosiły zj🤬ych genów dalej... Oni powinni miec nieograniczone prawo do aborcji i eutanazji ... jestem za całym sercem. Myślę że powinnismy wprowadzic 10 tyś plus dla każdego z nich za p🤬lniecie sie w łep z Glocka . Może to ich zachęci do samoeliminacji...
Zgłoś
Insaner 2025-02-01, 1:07
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Jestem z Podlasia. Nawet u nas nie ma takich z🤬bow. Co to k🤬a jest w tej Warszawie??? Wy tam normalsow nie macie? Albo psychole albo pedały? Chodź to jedno i to samo. Czy wy tam kazirodcze związki praktykujecie, że takich bałwanów nalepiliscie? Wiedziałem że jak Rafał Trzaskowski wygrał w pierwszej turze wyborów to za mądrzy nie jesteście, ale to co tu zobaczyłem to... Grubo.

Jak głupim trzeba być, żeby w to wierzyć. Przecież tam po kolei wypowiadają się "przypadkowe" osoby, które mają rzekomo reprezentować problemy Polaków, które znowu zupełnym "przypadkiem" są programem politycznym koalicji rządowej, która nie ma Polakom nic do zaoferowania.
Po kolei lecą:
1. związki partnerskie (forsowane przez Lewicę) 2. osoby niepełnosprawne (już na pewno szykuje się potęzny dodatek 100zł brutto miesięcznie dla opiekunów - program KO) 3. psychiatria dziecięca/dla młodzieży (nic tu nie zrobią, ale coś udają - KO ) 4. równouprawnienie w jakiejś dziwnej formie (znowu Lewica) 5. nie wiem bo nie zrozumiałem tego seplenienia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie