A sobie p🤬lcie, że to nie sadystyczne, ale jeśli nie przeraża to rozsądnie myślącego człowieka, to nie ma dla nas nadziei. Tfuskowa telewizja Polska, k🤬a zaj🤬a w dupe mac.
jeśli to przyszłość tego kraju to czas umierać
To jest to Ostatnie pokolenie ?
Bo jak tak to popieram ich decyzję - na rodziców się te z🤬by kompletnie nie nadają !
Biada Nam, oj biada Nam Polsko ...
Ale ekipę żeście zmontowali, ekipę totalnych pojebów k🤬a.
O k🤬a ......nie mam TV od 10 lat i teraz to co zobaczyłem to .......a Idź W C🤬j.....Ja p🤬le ide się wyrzygać.....................
To są właśnie ci młodzi i wykształceni z dużych miast na których tak lubi powoływać się Koalicja Gangreny mówiąc o swoim elektoracie
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Typowe podejście pokolenia Z czy innych alf. Wszystko ma być podane na tacy, zawsze po najmniejszej linii oporu, słabość psychiczna, potrzeba wygód, myślenie tylko o sobie, zero odpowiedzialności za swoje decyzje i odpowiedzialności za innych i jak siłownia jest na 2 piętrze to jadę windą.
Kto miał styczność z nimi ten wie.
Nome
2025-01-31, 20:28
to jakaś parodia? czy oni tak na poważnie?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
WKND
2025-01-31, 20:31
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Te zaimkowe z🤬by powinny zrobić światu przysługę i się wyabortować, póki mają czas
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Nie wierzę, tam musiał być jakiś kasting.
Zaprosili gejów, lewaków, chorego psychicznie, i kolesia który ma problem z mieszkaniem , i dwóch debili co mają problem z wysłowieniem się i wypowiedzeniem jednego zdania
Tak wygląda dziś debata w TVP2
Redfalkon napisał/a:
O k🤬a co za czuby
Sadole wypełzli z piwnic.