A sobie p🤬lcie, że to nie sadystyczne, ale jeśli nie przeraża to rozsądnie myślącego człowieka, to nie ma dla nas nadziei. Tfuskowa telewizja Polska, k🤬a zaj🤬a w dupe mac.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:41
Siriuz napisał/a:
To są właśnie ci młodzi i wykształceni z dużych miast na których tak lubi powoływać się Koalicja Gangreny mówiąc o swoim elektoracie
Zgadza się. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy zagłosowali na uśmiechniętą Polskę, są z siebie dumni.
Lepiej się rozmnażać taśmowo, bez zastanowienia, bez zapewnienia dziecku prawidłowych wzorców i środowiska do życia. Dzięki temu sadistic będzie miał kolejne pokolenia użytkowników.
misiek55 napisał/a:
Nie sposób zrobić dzieciaka i go urodzić tylko go trzeba wychować. Jak na razie widzę że w tym kraju liczy się ilość nie jakość. A kto powiedział że musimy być krajem 38 milionowym?
Teoretycznie nie musimy, ale w praktyce, bez pełnej zastępowalności pokoleniowej, emerytury będą głodowe, a młodzi zmuszeni zostaną do zapieprzania głównie na utrzymanie armii emerytów. To jest właśnie kluczowy problem. Drugim jest "rozwiązanie" owego problemu, które będzie wyglądać jak na zachodzie - będą nas zasypywać bydłem z Afryki, a oni akurat problemu z dzietnością nie mają. A taki fajny kraj mieliśmy...
Typowi wyborcy peło. Treaz zagłosuja na trzaska i lewactwo całkowicie opanuje nasz kraj.
Przerażające 😳 publiczność to chyba osoby z zakładu psychiatrycznego
Ej, ta gruba, mimo, że wygląda na jebniętą faminazistkę, to wcale nie głupia. Wie, że ma nasrane w głowie i nie chce tym dziecka skrzywdzić. Nie wierzę, że to mówię... ale szanuję. I prawdę powiedziała o leczeniu się na NFZ.
Nome napisał/a:
drzesz się na mnie a zupełnie nie zrozumiałeś co pisałam, po pierwsze jestem przeciwko imigracji właśnie ze względów społecznych, ale takie biedne ludki jak ja nie mają nic do powiedzenia, to wielki przemysł zgłasza zapotrzebowanie i wio, merkelowa nagle zaprasza wszystkich do niemiec, wielki przemysł zgłasza, że już nie potrzebuje nowych pracowników i myk niemaszki wprowadzają kontrole na granicach... tak trudno to zrozumieć
Skad pomysł, że nie potrzebują? Przyczyną kontroli na granicach są obsrane portki scholza z powodu rosnącego poparcia dla afd. Kontrole na granicach są właśnie z tej przyczyny, Łysy cwaniak chce się przypodobać sporej grupie wyborców. Zwykle pajacowanie pod publikę. Ekonomicznie z bieżącego napływu nie będą mieli korzyści, ale liczą że kolejne pokolenia imigrantow się zasymilują i będą pracować. Zobacz kiedy trend wymierania niemiaszków się odwrócił. Tak, koło 2015r. Ale ludziom.sie nie podoba że imigranci robią tyle smrodu na każdej płaszczyźnie i zaczeli się odwracać w stronę afd. Scholz to wie i stąd takie a nie inne decyzje odnośnie kontroli
ale co ma mnie przerazac? wszystko w normie, osoba autystyczna jest wsrod reszty chorych osob, kazdy czlowiek moze sie wypowiedziec, ale decydowac nie beda, pozdrawiam.
Jprdl niech narodzi się nowy akwarelista który przeprowadzi ostateczne rozwiązanie kwestii lewackiej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie