A sobie p🤬lcie, że to nie sadystyczne, ale jeśli nie przeraża to rozsądnie myślącego człowieka, to nie ma dla nas nadziei. Tfuskowa telewizja Polska, k🤬a zaj🤬a w dupe mac.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Siriuz napisał/a:
To są właśnie ci młodzi i wykształceni z dużych miast na których tak lubi powoływać się Koalicja Gangreny mówiąc o swoim elektoracie
Zgadza się. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy zagłosowali na uśmiechniętą Polskę, są z siebie dumni.
Lepiej się rozmnażać taśmowo, bez zastanowienia, bez zapewnienia dziecku prawidłowych wzorców i środowiska do życia. Dzięki temu sadistic będzie miał kolejne pokolenia użytkowników.
misiek55 napisał/a:
Nie sposób zrobić dzieciaka i go urodzić tylko go trzeba wychować. Jak na razie widzę że w tym kraju liczy się ilość nie jakość. A kto powiedział że musimy być krajem 38 milionowym?
Teoretycznie nie musimy, ale w praktyce, bez pełnej zastępowalności pokoleniowej, emerytury będą głodowe, a młodzi zmuszeni zostaną do zapieprzania głównie na utrzymanie armii emerytów. To jest właśnie kluczowy problem. Drugim jest "rozwiązanie" owego problemu, które będzie wyglądać jak na zachodzie - będą nas zasypywać bydłem z Afryki, a oni akurat problemu z dzietnością nie mają. A taki fajny kraj mieliśmy...
Typowi wyborcy peło. Treaz zagłosuja na trzaska i lewactwo całkowicie opanuje nasz kraj.
Przerażające 😳 publiczność to chyba osoby z zakładu psychiatrycznego
Ej, ta gruba, mimo, że wygląda na jebniętą faminazistkę, to wcale nie głupia. Wie, że ma nasrane w głowie i nie chce tym dziecka skrzywdzić. Nie wierzę, że to mówię... ale szanuję. I prawdę powiedziała o leczeniu się na NFZ.
Nome napisał/a:
drzesz się na mnie a zupełnie nie zrozumiałeś co pisałam, po pierwsze jestem przeciwko imigracji właśnie ze względów społecznych, ale takie biedne ludki jak ja nie mają nic do powiedzenia, to wielki przemysł zgłasza zapotrzebowanie i wio, merkelowa nagle zaprasza wszystkich do niemiec, wielki przemysł zgłasza, że już nie potrzebuje nowych pracowników i myk niemaszki wprowadzają kontrole na granicach... tak trudno to zrozumieć
Skad pomysł, że nie potrzebują? Przyczyną kontroli na granicach są obsrane portki scholza z powodu rosnącego poparcia dla afd. Kontrole na granicach są właśnie z tej przyczyny, Łysy cwaniak chce się przypodobać sporej grupie wyborców. Zwykle pajacowanie pod publikę. Ekonomicznie z bieżącego napływu nie będą mieli korzyści, ale liczą że kolejne pokolenia imigrantow się zasymilują i będą pracować. Zobacz kiedy trend wymierania niemiaszków się odwrócił. Tak, koło 2015r. Ale ludziom.sie nie podoba że imigranci robią tyle smrodu na każdej płaszczyźnie i zaczeli się odwracać w stronę afd. Scholz to wie i stąd takie a nie inne decyzje odnośnie kontroli
ale co ma mnie przerazac? wszystko w normie, osoba autystyczna jest wsrod reszty chorych osob, kazdy czlowiek moze sie wypowiedziec, ale decydowac nie beda, pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie