a co zgw🤬cili cię zbiorowo?
gorzej, wybrali mi obecny rząd...

gorzej, wybrali mi obecny rząd...
jak się dajecie sprzedać za pińcet grajcarów...
jak się dajecie sprzedać za pińcet grajcarów...
Ty się nie dałeś, ja nie i pewnie z 95% użytkowników tego portalu. Dała jednak większość. A większość w Polsce to nie wykształciuchy (do czego to doszło żeby władza obrażała osoby wykształcone BTW?), większość to nie klasa średnia, przedsiębiorcy czy ludzie jakkolwiek zaradni i samodzielni. Większość od 6 lat to wyborcy, którzy są totalnym przeciwieństwem do cech wspomnianych powyżej.. Sprytni politycy tylko to wykorzystują do bogacenia siebie i swoich rodzin a w motłoch rzucają złotymi groszami. Dlatego tak bezwstydnie porównuję demokrację i gw🤬t zbiorowy, bo czuję się dymany przez większość Polaków od wielu lat...
Ty się nie dałeś, ja nie i pewnie z 95% użytkowników tego portalu. Dała jednak większość. A większość w Polsce to nie wykształciuchy (do czego to doszło żeby władza obrażała osoby wykształcone BTW?), większość to nie klasa średnia, przedsiębiorcy czy ludzie jakkolwiek zaradni i samodzielni. Większość od 6 lat to wyborcy, którzy są totalnym przeciwieństwem do cech wspomnianych powyżej.. Sprytni politycy tylko to wykorzystują do bogacenia siebie i swoich rodzin a w motłoch rzucają złotymi groszami. Dlatego tak bezwstydnie porównuję demokrację i gw🤬t zbiorowy, bo czuję się dymany przez większość Polaków od wielu lat...
Spoko spoko, jeszcze parę lat i albo stąd sp🤬isz być dymany gdzie indziej na inne sposoby, albo dupa Ci się zahartuje

Ogólnie jak spojrzysz w okół to wszędzie mamy socjalny cyrk, oczywiście można powiedzieć, że oni mają kraj bogatszy, ale to nie zmieni faktu, że wszędzie panuje taki populistyczny szajs i czarowanie debili mówieniem o wyrównywaniu szans i inne takie, zresztą obecna lewica u nas która wkrótce będzie conajmniej w koalicji rządzącej ma o wiele więcej jeszcze bardziej poj🤬ych pomysłów, zobaczcie na ich poprzedniego kandydata na RPO, facet który zaciekle broni ludzi, którzy nielegalnie zajmują lokale prywatnych osób, typowa komuna, jesteśmy na równi pochyłej i coraz bliżej powtórki z komunizmu.
Demokracja zawsze będzie c🤬jowa jeżeli nie zmieni się nabywania prawa wyborczego poprzez egzaminy a nie z automatu po 18nastce.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiDemokracja to właśnie jest gw🤬t zbiorowy.Co ma wspólnego demokracja z gw🤬tem zbiorowym?