Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:50
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
DrAres 2016-02-02, 23:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
skelaw 2016-02-03, 0:22
Biorąc kredyt nie było nic napisane, mówione o tym, że jest brany we frankach. Nie pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-03, 1:47 2
A ja mam w gdzieś większość z tego co przeczytałem. Raczej nic nie wiecie albo się domyślacie. Gdybyście dostali po gębie z kredytem miesiecznym na 2k, a tu nagle wam się pojawi 4k, to byście nie pisali tych postów. Nie chodzi o to kto kiedy i jak brał kredyt ale bardziej o manipulacje frankiem.
A idąc tokiem myślenia wszystkich, uważam że "frankowicze" powinni dostać pomoc, bo po porostu zostali wydupczeni. I to bardzo dużo ludzi, a jeśli mówić o pomocy z państwa dla sytuacji beznadziejnych to rok w rok płacimy na kopalnie i biednych ślązaków. Więc dlaczego nie tutaj?
Zgłoś
Sessvisto 2016-02-03, 7:15 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kelus 2016-02-03, 7:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-03, 11:23 1
Cytat:

Biorąc kredyt nie było nic napisane, mówione o tym, że jest brany we frankach. Nie pozdrawiam

Oczywiście, że było napisane..

Są 2 powody, dla których PIS to chce wprowadzić:

1) podchodzi to pod ich politykę "dawania za darmo" (okradając przy tym innych polaków) żeby skusić wyborców

2) wielu polityków PIS zaciągneło wielke kredyty we frankach

pozdrawiam
Zgłoś
wwwj 2016-02-03, 12:37
Zgłoś
hundzik 2016-02-03, 18:22 2
kawał byłby nieżly, gdyby to nie była smutna prawda. Proponuję by w nastepnych dniach protestowali wszyscy, którzy wysyłają smsy do rmf fm i hazardzisci, którzy przegrywają cały swój majątek.
dla mnie branie kredytu w obcej walucie na wiele lat niczym praktycznie od hazardu sie nie różni.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem