Tak to powinno wyglądać w Polsce, tylko że wszyscy jej obywatele, ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę... Ale media zrobią swoje i znowu pokarzą pokrzywdzonego Tuska, który tak bardzo się starał, a my go nie chcemy. J🤬e życie w kłamstwie i na dodatek wśród pedałów, nygusów, brudasów i c🤬tych!

Cytat:
ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę...
Ja codziennie wychodzę na drogę, a nawet przez nią przechodzę. Założę się ze 98% społeczeństwa Sadisticku też.
Co to za niebieska flaga w 3:55?
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

Dla mnie podziw dla policjantów ... Bo jak ogląda takie demonstracje to tylko stoją i się bronią a tutaj jest ewidentna szybka akcja, wbiegają w tłum w pięciu a i tak nic im nie robią, podziw za odwagę .
A jesli chodzi o studentów , k🤬a ....
mówią, że student wszystko potrafi , to mógł jeden z drugim skonstruować na szybko z kubka po coca coli i papierkach oraz słomki z Mc Donalda jakiś wehikuł miotający prętami i rozk🤬iać tą j🤬ą psiarnię , ale niee .... Zamiast tego lepiej ze śnieżek nap🤬lac, co za lawendowe mopy
A jesli chodzi o studentów , k🤬a ....

to jest złożenie kilku demonstracji z różnych rejonów świata widać tam policje w zielonych mundurach to Niemcy ten fragment z niemiecką flagą też jest z Niemiec, niebieska flaga to flaga jakiegoś francuskojęzycznego rejonu kanady pl.wikipedia.org/wiki/Quebec, a akcja bardzo ładnie zorganizowana na 11 powinni tak samo wchodzić w co grzeczniejszych demonstrantów
Aspołeczny krokodyl napisał/a:
Ja codziennie wychodzę na drogę, a nawet przez nią przechodzę. Założę się ze 98% społeczeństwa Sadisticku też.

do tych z czerwonymi flagami powinno sie strzelac automatycznie a kazdy kto odjebie komucha socjaliste czy naziola powinien dostawac odznaczenie.
Jakby filmik był z polski to już by jakieś małpy krzyczały "POLICYJNA PROWOKACJA!!"
CDBlaze napisał/a:
Tak to powinno wyglądać w Polsce, tylko że wszyscy jej obywatele, ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę...
Jeśli komuś brakuje jaj, to tym co chcieliby "wyjść na drogę" a tego nie robią - na przykład tobie.