📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

tutaj mozecie sie wyklucac ale wina lezy po obu stronach bo sa motocyklisci co nie mysla ale kierowca konserwy tez nie pomysli ze jak mu zajedzie wyjedzie to motocykl nie wyhamuje odrazu nawet jak jedzie prawie zgodnie z przepisami ludzie jezdzacy konserwami tez widzialem jak celowo zajezdzaja droge motocyklistom....
@up
Najs ajroni
Ja będę bronił motocyklistów. Nie każdy kierowca to wariat, nie każdy motocyklista to dawca. Debile znajdują się po obu stronach barykady. Nie ważne jak jeździsz ważne, że możesz trafić na debila
Najs ajroni

Ja będę bronił motocyklistów. Nie każdy kierowca to wariat, nie każdy motocyklista to dawca. Debile znajdują się po obu stronach barykady. Nie ważne jak jeździsz ważne, że możesz trafić na debila

zyleczka napisał/a:
@up zobaczył twoja morde i spanikował...
potem ja zobaczylem jego morde po wypadku
ale fun byl

Kłótnia ogólnie bez sensu - były przypadki, kiedy motocykliście jadącemu nawet 70-80 km/h z podporządkowanej wyjeżdżał stetryczały pseudokierowca i motocyklista miał wózek lub trumnę, a były przypadki, że motocyklista jechał 200 km/h i ginął na miejscu wpadając na inne auto przez swoją własną głupotę. Prawda jest taka, że po obu stronach są winni i to powinno skłonić wszystkich kierowców/motocyklistów do myślenia. Materiał świetny, bo mi, jako kierowcy samochodu, dał do myślenia.

;Gdyby nie święte krowy, nie było by warzywek:)
Czyli sałatki na niedzielę też nie zrobimy
)
Czyli sałatki na niedzielę też nie zrobimy

uwazajcie chlopaki, ja sam mam bardzo szybki skuter. to strasznie niebezpieczny sport!
virdos napisał
Up@ Zastanów się czasami co piszesz, bo argumenty masz do dupy.
Pewnie nie masz nawet prawka.
Przypominam że na polskich drogach obowiązuje 90km/h
Poza kilkoma wyjątkami i na pewno nie 200km/h i więcej...
Który motocyklista tak jeździ?
Więc może się zastanów nim coś głupiego napiszesz.
Up@ Zastanów się czasami co piszesz, bo argumenty masz do dupy.
Pewnie nie masz nawet prawka.
Przypominam że na polskich drogach obowiązuje 90km/h
Poza kilkoma wyjątkami i na pewno nie 200km/h i więcej...
Który motocyklista tak jeździ?
Więc może się zastanów nim coś głupiego napiszesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie