jaki z tego morał? Twoja była = twój wróg! chyba że chce się r🤬ać.
A podobno dentyści więcej jak trzech zębów na raz nie chcą wyrywać bo z szoku jakiego doznaje ciało można umrzeć więc jak to w końcu jest ????
Dobrze, że moja była jest tylko kelnerką.
Co najwyżej piwo mętne dostanę
Miał farta że jego była nie jest urologiem.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Konto usunięte
2013-04-08, 19:15
czemu reportaz po angielsku skoro akcja miala miejsce w Polsce? nasze media nie sa zainteresowane takim ciekawym tematem zastepczym?
ona dostala 3 lata a on przej🤬e do konca zycia:D
podpis użytkownika
asdasdasd
lubiepoziomki napisał/a:
czemu reportaz po angielsku skoro akcja miala miejsce w Polsce? nasze media nie sa zainteresowane takim ciekawym tematem zastepczym?
wykopane sprzed kilku lat, albo sadystka naśladowczyni
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Może po prostu chciała zrobić sobie naszyjnik
w końcu to kobieta...
Konto usunięte
2013-04-08, 19:26
opis nie pasuje do filmiku
opisuje inna sytuacje, ta sie wydarzyla niedawno wiec taak, nasladowczyni
jestem dumny ze swojego kraju
pierwsza pomyslala o tym polka a nie jakas amerykanka
Konto usunięte
2013-04-08, 19:32
Ponieważ imię i inicjał nazwiska pasują do mojej denstyski, a z buzi też jej tak patrzy, że nie zdziwiłbym się gdyby coś takiego zrobiła, to zacząłem szukać dalszych informacji. Zagraniczne media podają nazwisko Maćkowiak. Inne media piszą, że dentystki o takim imieniu i nazwisku we Wrocławiu nie ma.
W końcu na Huffington Post napisali:
"RETRACTION: MSNBC reported today, May 9, that the dentist accused of drugging up her boyfriend and pulling his teeth out doesn't exist. Cops in Wroclaw, Poland told the station that they hadn't received word of such a crime, and a legal adviser for Poland's Chamber of Physicians and Dentists said there is no dental practitioner named Anna Mackowiak."
Także wicie, rozumiecie. Sranie w banie, ale pomysł sam w sobie ciekawy.
Konto usunięte
2013-04-08, 19:35
Ja się pytam jak to jest, że o tej historii mówią w Wielkiej Brytani, a w Polsce ni c🤬ja słychać? Lepiej mówić jak to Kalisza wyj🤬i z SLD.
Konto usunięte
2013-04-08, 19:37
plotek.pl/plotek/1,78649,11657364,Historia_z_dentystka_SADYSTKA_to_nie...
ta historia to fejk ! wyjebcie to gówno z sadola, a a autor powinien dostać zasyfionego k🤬sa w dupe za szerzenie fałszywego gówna, które tutaj wstawia!