👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i to ja rozumię
pracowałem kiedyś z murzynami skubance bardzo ale to bardzo szybko uczą się języka takich nam nawet trzeba bo pracowity
i mądry
pracowałem kiedyś z murzynami skubance bardzo ale to bardzo szybko uczą się języka takich nam nawet trzeba bo pracowity
i mądry
Skórkowany daje radę

w 4 miesiące nauczył sie polskiego a Dzoanna K zaraz po wylądowaniu w US zapomniała jak sie po Polsku gada
eclipse2012 napisał/a:
i to ja rozumię
i mądry
Może jeszcze "ja to rozumie"?

Ten murzyn już jest lepszy od Ciebie.
Liv napisał/a:
Skórkowany daje radę
![]()
Zdziwiona? Przecież osoby ponadprzeciętnie inteligentne nie występują tylko w krajach wysokorozwiniętych tylko na całym świecie. O przytłaczającej większości Einsteinów czy Tesli nie słyszeliśmy nigdy bo mieli pecha urodzić się na jakimś zadupiu świata i ich potencjał intelektualny został zmarnowany.

Szacun za samozaparcie, jeśli to nie ustawka. Byłem na Zanzibarze i co ciekawe większość tam żyjących to muzułmanie, jednakże raczej w jakiejś wersji light, bo mają sporo luzu. Nie widać było żeby kobiety chodziły zakutane od stóp do głów, a jeśli już jakieś elementy ubioru muzułmańskiego były, to raczej w żywych kolorach. Pozdro.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie