Coś dla fanów Depeche Mode:)
Kolumbijski artysta Dicken Schrader nagrał wraz ze swoimi dziećmi kawałek Depeche Mode "Strange love".
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vass
2012-01-31, 21:27
Duże piwo dla rodzinki i za repertuar. Jak na amatorkę, to rewelacja
Dokładnie - plus za repertuar (me gusta), drugi za pomysł na wykonanie. Ale w przyszłości, po wejściu w życie ACTA, ta wesoła rodzinka, w świetle prawa będzie bandą kryminalistów. Smutniej się troche zrobi na necie, gdy nie będzie można takich remake'ów znaleźć.
super. a i gostek ma dobry glos.
Oglądajcie póki ACTA jeszcze nie funkcjonuje w PL
to jest genialne oO ta druga nuta bardziej mi się podoba
konto usunięte
2012-02-01, 9:50
Tez sie jaram , zajebiste !! ALe everything counts lepsze !!
Jeszcze shake the desiease na youtubie jest
konto usunięte
2012-02-01, 11:27
Dla mnie i tak najlepszym kawałkiem DM na zawsze pozostanie Halo
konto usunięte
2012-02-02, 19:21
Ja nie mam ulubionego kawałka... Jestem fanem całych albumów (np. Songs of Faith and Devotion), gdzie każdy kawałek jest zajebisty i generalnie twórczości zespołu.
konto usunięte
2012-02-02, 22:03
Ech dzieci... Gówno wiecie o DM. "Songs of Faith and Devotion" owszem jeszcze ujdzie jako chyba jedyny album po "Music for the Masses", którego da się słuchać (w całości a nie tylko po kilku singlach). Ale co ja tam wiem, mam dopiero 38 lat.
Dorzucam jeszcze dwa remake'i DM, od tej zakręconej rodzinki:
DM - Shake The Disease
DM - Black Celebration
Depeche Mode forever!