Ostatnio pojawiło się parę filmików z Top Gear, ale desantu w wykonaniu Royal Marines nie widziałem
Konto usunięte
2015-03-30, 11:53
He, he Clarkson pozytywny zj🤬iec. Szkoda chłopa. Top Gear będzie bez niego jak sadol bez Bongmana...
P.S. Mają rozmach sk🤬ysyny. Filmik lepszy niż całe polskie kino wojenne.
Pewnie ten Ford już jezdzi po Polskich drogach jako bezwypadkowy, przebieg 20 tyś, pierwszy własciciel
Konto usunięte
2015-03-30, 20:35
k🤬a, uwielbiam angielskie TG ale to mi akurat wygląda na fejk... to nie jest auto brodzące typu jeep, a woda lała się po przedniej szybie! Małe miejskie gówienko ma dość nisko dolot, powinno zassać wodę, zesrać się i stanąć w miejscu...
(już się poprawiłem:)
@up zesrać to mogłoby się po zassaniu wody, a nie powietrza, ale co ja się tam znam?...
Konto usunięte
2015-03-30, 20:45
krowasc napisał/a:
He, he Clarkson pozytywny zj🤬iec. Szkoda chłopa. Top Gear będzie bez niego jak sadol bez Bongmana...
Jak dla mnie to trochę zły przykład .Jest dużo więcej osób na sadisticu ,które cenię bardziej ,niż Bongmana.
Naciągane w c🤬j. Nie wiem czemu, ale nie trawię takich rzeczy. Podobnie było z odcinkiem, gdzie wjechali do Czarnobyla (i to promieniowanie

)...
podpis użytkownika
Co tak stoisz, jak widły w gnoju
Konto usunięte
2015-03-30, 22:25
ari4 niebywałe! na zachodzie jest ameryka. Ba nawet dwie!
Dexter2012 napisał/a:
Jak dla mnie to trochę zły przykład .Jest dużo więcej osób na sadisticu ,które cenię bardziej ,niż Bongmana.
No wiadomo, wiadomo już mi się tak nie podlizuj
Wyj🤬i chłopa, wszędzie pozbywają się takich zamieniając ich na Jacykowuch i innych pedałów z fryzurkami pedzi w spodniach rurkach którzy mówią nam z ekranu jak żyć... Klarkson miał rację w sporze z producentem, miał zadbać o niego a tego nie zrobił, dostał więc w ryj i słusznie
Konto usunięte
2015-03-31, 8:38
No pięknie Putin testuje nowe czołgi Armata, a Europa testuje "Pancerną" amfibię o nazwie Fiesta.
w dupie byłeś gówno widziałeś w takim razie....
Konto usunięte
2015-03-31, 12:58
A byłem, byłem, kilkukrotnie w damskiej. Fajnie nawet, może kiedyś będzie ci dane.
A za pół roku okaże się że zrobili w c🤬ja cały świat.