Polscy spadochroniarze (Pułk Rozpoznawczy z Hrubieszowa) zostali porwani przez wiatr w trakcie ćwiczeń i zamiast w strefie lądowania wylądowali w okolicznej wiosce. Pomimo tego lądowania wśród zabudowań nikomu nic się nie stało.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i o co kaman, rozrywkę mieli w tej wiosce w końcu
"O jeden most za daleko". A tak serio to z czego się śmieją p🤬leni onaniści z netflixa. Z siebie się śmieją.
To normalne, gdy wojskowi pogodę oglądają z tvp.info dzień wcześniej, zamiast sprawdzić bieżącą 10 minut przed startem.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
konto usunięte
2024-09-09, 22:09
Pilot poj🤬 drogi
Hrubieszów to taki Sosnowiec w woj. Lubleskim. Nie dziwcie się
I bardzo dobrze niech ćwiczą w realnych warunkach a nie przy ładniej pogodzie na pustym polu 🙂
smc
2024-09-09, 22:16
Czarna taktyka (miejska) i skoki HALO.
Wsio normalne, tak się wpisze w dziennik ćwiczeń.
I w p🤬du, i wylądował... i cały misterny plan też w p🤬du...
Ten przy tych liniach energetycznych to przyfarcił.
3 dni max. 3 dni i mamy ruskich w Szczecinie
To jest wszystko normalne... Jutro usłyszymy inne normalne rzeczy, które też się w historii wydarzały także... Tak wygląda sprzątanie po PiS.
Przyznajcie że byście się zesrali widząc lądujących żołnierzy gdzie u sąsiada trwa wojna... Ja bym się zesrał