👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uj🤬i tak stół że durczok to by tam apopleksji z powikłaniami dostał, a deseru nadal nie ma... (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

Po to się idzie do takiej restauracji, żeby deser nie był j🤬ym kawałkiem ciasta, który można sobie samemu zrobić tylko czymś ciekawie podanym i niecodziennym. Jak komuś się nie podoba powinien pozostać przy niedzielnych wypiekach i tyle. Kto co lubi.

Sztuka współczesna: być tak niedoj🤬ym, żeby inne niedojeby zastanawiali się o c🤬j im chodzi.
A na serio, to czekam na materiał w którym któraś z tych snobistycznych p🤬deczek udławi się ostrym odłamkiem tej miseczki. To dopiero będzie odskocznia od codzienności
A na serio, to czekam na materiał w którym któraś z tych snobistycznych p🤬deczek udławi się ostrym odłamkiem tej miseczki. To dopiero będzie odskocznia od codzienności

Nie wstawiłeś filmu jak już przyniosą deser.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Ja na koncu p🤬lnalbym szlaczek bo cos kiepsko to wyglada ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie