👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale trzeba być z🤬bem, żeby tego słuchać.
Poproszę 3 argumenty, które przemawiają za tą muzyką.
Ani tu tekstu, ani melodii, ani sensu.
Już wolę słuchać biały szum niż taki zlepek dźwięków.

Poproszę 3 argumenty, które przemawiają za tą muzyką.
Ani tu tekstu, ani melodii, ani sensu.
Już wolę słuchać biały szum niż taki zlepek dźwięków.

@babycow
ten post swiadczy o jego autorze. kazdy kto zna sie na muzyce (niekoniecznie lubi dany gatunek, lecz sie po prostu zna), ten wie iz muzyka elektroniczna to najbardziej nieograniczony gatunek z powodu praktycznie nieskonczonej ilosci dzwiekow, mozliwosci kontrolowania kazdej czesci sekundy danego sampla przez autora. Gimbaza ktora rozroznia tylko "techno" i dubstep wsrod muzyki elektronicznej nigdy nie zrozumie jej piekna.
ten post swiadczy o jego autorze. kazdy kto zna sie na muzyce (niekoniecznie lubi dany gatunek, lecz sie po prostu zna), ten wie iz muzyka elektroniczna to najbardziej nieograniczony gatunek z powodu praktycznie nieskonczonej ilosci dzwiekow, mozliwosci kontrolowania kazdej czesci sekundy danego sampla przez autora. Gimbaza ktora rozroznia tylko "techno" i dubstep wsrod muzyki elektronicznej nigdy nie zrozumie jej piekna.
Najtrudniejsze i jednocześnie najpiękniejsze solówki ma Dimebag
True, True
BTW
thrash, groove, death rządzi światem czyt. Pantera, Vader, Big 4, Crowbar, Exodus itd. itp. etc.
Haters Gonna Hate
A tu bonusik:
True, True

BTW
thrash, groove, death rządzi światem czyt. Pantera, Vader, Big 4, Crowbar, Exodus itd. itp. etc.
Haters Gonna Hate
A tu bonusik:

Destuction, Metallica, Slayer, Megadeth są na scenie od prawie 30 lat, Iron Maiden od prawie 35, (tak wiem, wymieniam najbardziej popularne wśród gimbusów zespoły, nie mogę ich ominąć ze względu na to, że one tworzą fundamenty tej muzyki), i tych zespołów słuchają miliony fanów na całym świecie. Zobaczymy czy za 30 lat ktoś będzie pamiętał o Skrillex'e.
Co do tworzenia muzyki przez zespół, gratuluje niewiedzy, warto się czasem zainteresować niż potem pisać głupoty.
Co do tworzenia muzyki przez zespół, gratuluje niewiedzy, warto się czasem zainteresować niż potem pisać głupoty.

.3lite napisał/a:
Boże co za syf, to się nazywa muzyka?
Widzę że poziom nauczania w gimnazjach znacznie zubożał, skoro masz problemu z czytaniem ze zrozumieniem.
Spróbowalibyście internetowe cwaniaczki powiedzieć "brudas" takiemu gościowi w twarz...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie