👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet przyjemnie grają, tylko nie rozumiem po co te trzy perkusje. O ile dobrze słyszę to wszyscy trzej grają to samo więc nie widzę sensu.

To jest chociaż ambitna muzyka a nie masówka żeby jak najwięcej hajsu wyrwać.

suchy945 napisał/a:
To jest chociaż ambitna muzyka a nie masówka żeby jak najwięcej hajsu wyrwać.
Mam nadzieję, że to trolling...

Dają radę chłopaki - jest fajna jazda przez cały czas
Ja gram 10.06 przed szarpidrutami z Estonii, zapraszam do Progresji - będzie wesoło sadol.pl/images/smiles/PDT_alc.gif

Ja gram 10.06 przed szarpidrutami z Estonii, zapraszam do Progresji - będzie wesoło sadol.pl/images/smiles/PDT_alc.gif
alan10 napisał/a:
Mam nadzieję, że to trolling...
Nie. Mówię to całkiem na poważnie. Pewnie mnie zaraz gimbuski i technojeby zjedzą żywcem ale nie przejmuję się tym.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie